2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
😂😂😂⁦❤️⁩⁦❤️⁩✋

خخخخ  روزت باطل میشه ها چیزی نگو

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قانع کجا بود خواهر😂😂😂😂 بهار عصبانی بشه خون جلو چشاشو میگیره 😂😂😂😂 یعنی بهاااااار عاشقت ...

فدای توبشم گل.😂😂😂

خوب میشناسیم ها😘😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
فدای توبشم گل.😂😂😂 خوب میشناسیم ها😘😘😘😘

هم خودم شناختمت هم ب بقیه شناسوندم😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

زن نیکی بشی دیگه من جایی نمیبرمت ها😂😂😂😂مسئولیت قبول نمیکنم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
کاش بیدار بشه😀😀😀😀😍😍😍😍😍

دیشب تا دونیم بیداربودم تو تاپیک سیاسی نبودی ببینی هرجمله ای که ازدهنم درمیومد ۲۰ ۳۰ تالایک میخورد😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
دیشب تا دونیم بیداربودم تو تاپیک سیاسی نبودی ببینی هرجمله ای که ازدهنم درمیومد ۲۰ ۳۰ تالایک میخورد😂 ...

😂😂😂

اصلا خودت لایکی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نیکی هم خوبه ها اینجور مواقع😐😀😀

نیکی تو بداخلاقی و بددهنی ازمنم بدتره😂😂😂

به من گفته زکی

هرچی میخونم نمیرسم بهتون😂😂😂😂

عوضی ازم هلولا ساختی😂😂😂😂

😂😂😂 اصلا خودت لایکی

شانسمانه مردم معلم زبانن

دکتر مهندسن ما بنا😂😂😂😂

من برم ناهار این هارو بدم.

فعلا

شانسمانه مردم معلم زبانن دکتر مهندسن ما بنا😂😂😂😂 من برم ناهار این هارو بدم. فعلا

چی شد؟ 😀😀😀ب کی انداختی؟ 

تو ک مهندسی دیگه ویلاسازی داری😀