2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست

ای دوست به خدا دوری تو دشوار است

بی تو از گردش ایام دلم بیزار است

بی توای مونس جان، دل ز غمت می‌سوزد

دل افسرده من طالب یک دیدار است

ارغوان

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بابامنو بااین جلدات نترسون😂😂😂 ساریناخنگوله چرانمیگی امروز دوشنبه است من گیج فکرکردم ۵شنبه است ه ...

جلد ترس نداره که، خیلی هم خوبه😄😄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یعنیییی خااااک 😆😆😆 شب جمعه ات رو گم کردی🤭🤭🤭

دیوانم کردین چی کنم خو😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ای دوست به خدا دوری تو دشوار است بی تو از گردش ایام دلم بیزار است بی توای مونس جان، دل ز غمت م ...

😒😒😒😒😒برو همون ارغوان جونت برات تاپیک بزنه....

بهارم کجایی   

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

از کی

سلام 

از خود ارغوان بپرسین

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من دلم می‌خواهد
خانه‌ای داشته باشم پر دوست
کنج هر دیوارش
دوستانم بنشینند آرام
گل بگو، گل بشنو

هر کسی می‌خواهد
داخل خانه پر مهر و صفا مان گردد
یک سبد بوی گل سرخ به ما هدیه کند
شرط وارد گشتن
شستشوی دل ها
شرط آن
داشتن یک دل بی رنگ و ریاست

به درش برگ گلی می‌کوبم
روی آن با قلم سبز بهار
می‌نویسم:

ای یار
خانه دوستی ما اینجاست
تا که سهراب نپرسد دیگر
خانه دوست کجاست

برای ساریناعزیز

من دلم می‌خواهد خانه‌ای داشته باشم پر دوست کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند آرام گل بگو، گل بشنو هر کس ...

مال ارغوان قشنگ تر بود 😀😀😀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز