2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
بچه ها این مراسم سمت خانواده تپه است  دوماد اومده دارن براش میرقصن😂😂😂 https://uupload. ...

😂😂😂😂😂ننه تپه بود

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زر زدی  ما ازپشت سر تعقیبتون میکنیم 🕵️‍♀️ تک خور یاهمه یاهیچکی😂

اااا اینطوریاست😂😏 حالا میبینین😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

زر زدی  ما ازپشت سر تعقیبتون میکنیم 🕵️‍♀️ تک خور یاهمه یاهیچکی😂

میخواد بره شهرستان لابد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چه خوشحال بودن شده دامادشون🤣🤣🤣

خوشحالی هم داره خو😂😂😂😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ناهار دارین ؟  ما بعد از ناهار میخوایم بریم ماموریت☹️😃

اره بیایین اینجا قورمه گذاشتم

میخواد بره شهرستان لابد

شهرستان های المان 😃

اره بیایین اینجا قورمه گذاشتم

غللللللللللللط 

سه تایی تصمیم گرفتین اول دنبال ساری بره بعد بیان خونه تو ناهار🙄🤕

اگه کلید نیسان دادم 😛😛

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
غللللللللللللط  سه تایی تصمیم گرفتین اول دنبال ساری بره بعد بیان خونه تو ناهار🙄🤕 اگه کلید ن ...

نه بابا اون نیست 

ساری و تو رو گفتم بیاین اینجا

ان شاالله ویزا ندن بهتون پشت دربمونی 😅😅

ویزای فلانی دست منه اونشب داد.

منتظر پروازه😂😂😂