2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
بهار جان اهل کجا هستی 

شمالیم جانان

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم من یه مدت نبودم اما میومدم دوستامو لایک میکردم می دیدمت 

انشالله ک بیشتر ببینمت جانانم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چرا کسی پی ویی من نمیاد😑هن....

بهار جان میگم خودت ک خیلی گلی دوستاتم صد درصد مثل خودتن.

ولی اگه ناراحت نشی من و بقیه دخترا ترجیح میدیم خودمون باشیم.ماها تقریبا ۸ ۹ ماهه شاید بیشتر همو میشناسیم.باهم اخت شدیم نه از شوخی هم ناراحت میشیم نه از دعوای هم....خودتم ک اتاق بزرگه و مبصری رو بهت دادیم....

پس ترجیحا خودمون باشیم عالیه🙂😍😘باعرض معذرت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بهار جان میگم خودت ک خیلی گلی دوستاتم صد درصد مثل خودتن. ولی اگه ناراحت نشی من و بقیه دخترا ترجیح م ...

باش عزیزم....ممنونم

قهر نکنی🙄

ن بابااا قهراخ چرا من اولم خاستم اجازشوبگیرم 

خودم زیادیم😂😂

ن بابااا قهراخ چرا من اولم خاستم اجازشوبگیرم  خودم زیادیم😂😂

نههههه خودت تاج سری😘😍😍😍😍😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نههههه خودت تاج سری😘😍😍😍😍😘😘😘

فداتبشم عشق دلمی جیگرم😘😘

🙄🙄🙄😶تموم شد😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ممنون از همه ی دوستانی ک جویای حالم بودن😀😀😀😀

من فدای تو‌بشم بهار خودمون ک 😍😍😍 و همچنین ربانی عزیز ،ک گفته بود صب منو یه دونه لایک کرده بود😀😀😀 و همچنین نیکی عشق ک با حوله نگران بوده و استرس گرفته بوده🤭🤭 تشکر و قدردان مخصوص ب ارغوان جونم😍😍😍 و فاطی خوشگلم ک بهم رسوند نگرانیتون رو و .....

❤️❤️❤️❤️💋

بجای تشکر لایکتون کردم🤭🤭🤭

تو‌روح خودتون😛😛

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🙄🙄🙄😶تموم شد😀😀😀

۸۲ تا   تو روح خودت و عمت میکس با هم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
2790
2778
2791
2779
2792