پارتنر شمام عصبی شه یا دعواتون میشه همینو میگه؟ 🤕ما هر وقت دعوامون شه میگه مواظب باشا تا نخوردی🤨
یه بارم بهش گفتم بیخیال تو که واست چیزی مهم نی برگشت گفت زهر مار بیخیال میزنمتا😒یا میگه عین سگ جوگیر شدی چخبرته😶چن ساعت پیشم قهر کرد رفت😞😐😏
تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن نمیگه سگ از اول سعی کردیم بی احترامی نکنیم تا حرمتا نشکنه
چه خوب عشقتون پایدار❤️👌🏻😍
تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
نه تهدید نمیکنه دیگ جدی جدی میزنه😐💔 البته من از اونجایی سینگلم دعوای خودمو خواهرمو میگم😂💔
اخییی ان شاء الله توام به زودی وارد رابطه پایدار بشی😂😍❤️