2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10067 بازدید | 1106 پست
نه نگار 

چی ن؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش. ببخش وقتتو گرفتم شبت بخیر

شب خوش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
الان میخوای بری

ارع/

الان میخوای بری

چی نوشتی پاک کردی؟/

خیلی دوست دارم. راستی اون روزی ک تو پارک بودیم و مهسا صدام زد،دوست نداشتم دستمو ول کنی.اصلا ازت گلایه دارم چرا سفت نگرفتی دستمو.چرا نبوسیدی منو اونجا. چرا وقتی تو اون پاساژه بودیم و گفتی ک دوسم داری‌ منتظر جوابم نموندی.چرا هر وقت خاستم بهت نزدیک تر شم ازم دور تر شدی.میخام بهم بگم تو همیشه منو حتی از خودمم بهتر فهمیدی.وقتایی ک خسته بودی کسل بودی از کار زیاد شبا نا نداشتی چشای خوشگلتو باز کنی ولی فقط چون من گفته بودم میترسم از شب تو نخوابیدی و من حس میکردم ک تو خسته ای ولی بازم ازت سیر نمیشدم.یبار گفتی حرف دلتو بهم بزن..میشه همیشه دوسم داشته باشی؟میشه از هیچی نترسی برا بدست اوردنم؟میشه همیشه باشی کنارم؟بی تو انگاری یه چیز این دنیا کمه.انگاری شیشه ها همه شکسته ن انگاری درا همه قفلن پنجره ها همه خاکی ان جعبه های شیرینی همه خالی ان خمیر دندونا همه تموم شدن  انگاری هبچی سر جاش نیست اگهتو نباشی.رویای شیرین منی❤دوست دارم همیشه ❤بماند به یادگاری...سه شنبه ۳۰مارس

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
پاک کن زود باش 😭🥺

گزارشش بزن😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نه دیگه بدون اجازش آبم نمیخورم😁🤕

😐😐😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

نگارم....خواهرم.....یکی یدونم......خدا میدونه چقدر دوستت دارم.....نصف رفاقتمون ب دعوا گذشت.....اما فدا سرت.....ی دنیا دوستت دارم.....نمیتونم بگم چقدرررر.....خیلی دلتنگتم....بیشتر از چیزی ک فکرشو کنی.....هیچ پسری ارزش نداره ی قطره اشک بخواطرش بریزی...حتی اگه عشقت باشه.....رسولو از وجودت بکش بیرون.....واسه کسی بمیر ک واست میمیره.....خودتو نابود نکن.....زندگیتو نابود نکن.....تروخدا بشین درس بخون....تروخدا کنکورو قبول شو....باور کن اگه ناراحتی بکشی مادرتم ناراحت میشه.....میدونم نمیشه‌ اما سعی کن فراموشش کنی....تو میتونی اونو از وجودت بکشی بیرون من مطمئنم....اون لیاقتتو نداش....باور کن نداش.....دورت بگردم من....همیشع ترسم این بود ک ولم کنی.....ببخش ک من ولت کردم.....اما داشتم نابود میشدم تو این سایت لعنتی.....بیشتر از خواهر نداشتم دوستت دارم....منو ببخش بابت همچی.....خیلی مراقب خودت باش....تو کافیه بخوای تا بشی موفقترین ادم دنیا....دوستت دارم....خیلی.....دلتنگت میشم.....فراموشت نمیکنم...توئم فراموشم نکن.....برمیگردم....هروفت ب هدفم رسیدم....منتظرم بمون خواهر قشنگم....خداحافظت

@ایسان234   عزیزدلم اینو تو گفتینو بفرس واسش

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
نگارم....خواهرم.....یکی یدونم......خدا میدونه چقدر دوستت دارم.....نصف رفاقتمون ب دعوا گذشت.....اما ف ...

اون بالایی کیه؟؟😐