2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 1106 پست

من فقط باید عملی خودمو تخلیه کنم. دلم میخواد یه کفش ایمنی بپوشم با پا برم تو صورت مادرشوهرم. عفریته انگار هوومه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یارب روا مدار که کدا معتبر شود، مصداق این خانمه

گل گفتی

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
چرا اینجا نمیشه هوار کشید؟

با تایپت هوار بکش/

اینجووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررریییییییییییییییییییییییییییی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تخلیم نمیاد😊 خدادوشکرررر فعلا کسی پاروی دمم نگذاشته ارامش دارم ولی با فرارسیدن سال نو حتی تلفنی و ...

خدایا شکرت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ای گوووووز پس کلت ....لقت ک یه وقت دلنو شکستی ولی به ....چپم 😂

/

کثافت بیشعور دیشب ا گریه هق هقم در اومد کثافففففففففففففت بی تفاوتییییی انقد بی ارزش شدمممم الهیییییییی بمیریییییییی بمیرییییی الهی دیگ نبینمت و من بچم خوشبختشم😭😭😭😭

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
وای نگو خیلی خوبه حرفایی که نمی‌تونی بزنی اینجا میزنی مادرشوهر پست منم جزو ایناس کااالش میشد این حرف ...

کلا چون من این تاپیکو زدم شدع ی تاپیک مسخرع.بقیع بزنن میش تاپیک خوب  /

کثافت بیشعور دیشب ا گریه هق هقم در اومد کثافففففففففففففت بی تفاوتییییی انقد بی ارزش شدمممم الهییییی ...

خدا ب قلبت ارامش بدع/

بیام یه دور دیگه فحش بدم؟  

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بیام یه دور دیگه فحش بدم؟    

سلام/

ار جاااانم هر چقد میخای فحش بدع /

در خدمتیم دم در بدع/

سلام/ ار جاااانم هر چقد میخای فحش بدع / در خدمتیم دم در بدع/

سلاممممممم

پس من برم فحش هام و تمدید کنم 😈😈

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .