2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 1106 پست
نگران نباش چیز مهمی نیست

عاها مشخص/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نیست بگم هیچوقت نمیبخشمت 

بهتره بگم هیچوقت دلم باهات صاف نمیشه

به خدا می‌سپارمت که خودش قاضی القاضاته

به اندازه تمام لحظه هایی که با من بودی و با ت بودم و احساسم رو درگیر کردی ولی پشت کردی و رفتی

درسته که هیچوقت هیچ قول وعده ای از آینده بهم ندادی

ولی بالاتر از احساس نداریم

و تو احساس منو کشتی

الانم عقد کردی 

یقین دارم سایه دلگیری من تا ابد روی زندگیت چتر میندازه و هیچوقت شور و ذوق زندگی رو نداری

چون من هنوزم‌که هنوزه بعد از دوسال از رفتن نابهنگامت نفسام به زور بالا میاد

و احساساتم عقیم موند.

حواسمون# بهمدیگه باشه.

ای خاک تو سر دوتاتون

عوضیای بیشعور

زندگیمو به گوه کشونده پدررررر سگ

نمیبخشمتون نه اینجا ن دنیای دیگه

چون ارتباط من با شما به قیمت جونمه 

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

زنیکه تا دیروز تهه طویله بودی پسرعموی من اورد ادمت کرد یه دست لباس تنت کرد حالا خودتو واسه من میگیری.خدایاااااااا شکرت فقط.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

اونجور ک ی دوره قلب منو سوزوندی یدفعه قلبت یکم بسوزه

ولی زود خوب شع 

جاش نمونه.زیاد دردت نیاد......🙂🙃

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دلم برات تنگ شده محمد بی معرفتم😔تو میگفتی جوجتو تنها نمیزاری ک مگ من جوجه رنگی تو نبودم اخه نامرد ...چرا ولم کردی میدونم دوسم داشتی چرا نیومدی جلو ک بتونم واسه یبارم شده دستاتو لمس کنم من عشقتو فقط از دور داشتم عشق زندگیم چرا اخه کوتاه اومدی فداتشم چرا نیومدی واسم دوباره دعوا ب پا کنی چرا نیومدی از خودم بپرسی ک برات توضیح بدم اخه 😭😭😭😭😭من منتظرت بودم نامرد من سه سالو نیم منتظرت بودم چرا قسمتمون نرسیدن بود اخه ...اینو بدون عشقم ...میدونم دیگ دوسم نداری میدونم دیگ برات ارزشی ندارم ...میدونم تو منو نمیخوای اما اینو بدون 

هنوزم 

دلم 

پرمیکشه

واسه

یبار 

دیدنت 

😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...