2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 1106 پست
آها پس هر جور صلاح میدونی😆🤣 کجدارمریز حرکت کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂👌

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون افکار پلیدی که با اکانتهای فیک  در این سایت و فضاهای مجازی درصدد نابودی و به انحطاط کشیدن  اساس  زندگیها  (مادر )  هستین ..خیر نمیبینی !

چاه کن ته چاهه همیشه ته چاهه !!🤮🤮🤮

امیدوارم دردی ک من کشیدم

و جز خدا نفهمید چون گفتنش زبونم می‌سوزوند و شنوندش از زخمم خوشحال سرت بیاد

درسته قلبم احساسم جوونی و آینده درخشانم سوخت

اما از اینکه هرزه و کثیفی مثل تورو خدا دستش رو کرد برام خوشحالم

و امیدوارم تقاص درداهام ، دردی باشه ک تو هر نفست تو زندگیت من یادت بیاره و حسرتی ک از من بر دل داری و اعترافش کردی بیشتر بیشتر بیشتر بشه

اشغال، دروغگو،  ک پشت اونهمه پشم ریش و سجاده اب کشیدن ی روح هرزه هرجایی خراب

آخ ک کاش ببینم اون روز

خاک تو سرت

آقای y

مریض روانی 

مگه دیوانه ای که با دل دختر بازی میکنی و دختر رو هوایی میکنی بعد میگی دو ماه دیگه میخام با یکی دیگه ازدواج کنم

خوشحالم که فهمیدم لیاقت نداری با اینکه دارم درد میکشم و میسوزم ولی اصلا به روی خودم نمیارم

خیلی نامردی که ساعت ۱۲ شب قلب منو شکوندی و من تو اون شب کذایی تا صبح تو شوک بودم و خوابم نبرد و از درد به خودم میپیچیدم

چنان منو شکوندی و خردم کردی که حالم از خودم بهم خورد که اومدم به تو بی لیاقت قضیه رو گفتم لیاقت دوست داشته شدن نداری ....

به امید وقتی که ساعت ۱۲  شب چنان بشکنی که نتونی از جات پاشی

به امید روزی که اشکات رو ببینم

میدونم که یه روز خدا جوابت رو میده و چنان میزنه پس کله ات که نتونی خودت رو جمع کنی...

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
آقای y مریض روانی  مگه دیوانه ای که با دل دختر بازی میکنی و دختر رو هوایی میکنی بعد میگی دو م ...

اخ دلم بد جور پر بود به یه همچین تاپیکی نیاز داشتم

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌