2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10063 بازدید | 1106 پست

پشمااام

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂😂همون فرزین پیدا کردم فق من روحیه بچرو خدشه دار نکن😂هرروز بهش بگو عزیزم کدومشو میخای &nb ...

فرزينم خوبه

الان به درجه اي از لجبازي رسيدممم ممكنه هر كدومو يچه انتخاب كرد من برعكسشو بزاارم بگم اينجا رئيس منم😍😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين تهوعم اگه قطع بشه ديگه هيچ مشكلي ندااارم با درد هم يجوري كنار ميام ☹️ ولي شااايدم رفتم لاهيجان ...

درست میشه ابجی.نگران نباش .یکم بسپارش ب خدا.حالت تهوع رو همع دارن دیگ.مادر بودن سختع دیگ.اگ نبود نمیگفتن بهشت زیر پاشونع.الکی نیس ک.ارع حتما برو ب نظرم..خیلی خوبع روحیت عوض میشع اگ اونجارو دوس داری.ایام عیدم هس تو خونه تنها بمونی ک چی اخع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
  پشمااام

بریزع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ویار شوهر نگرفتی تو؟😂😂خیلی لج شدی باهاش😂

اوووم نمدوونم

ولي كلا با زمين و زماان چپ افتادم🤦🏼‍♀️

اونروز يه عكس ٢ نفره گرفتيم بهش ميگم چرااا تو خوب افتادي من زشت شدممم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

درست میشه ابجی.نگران نباش .یکم بسپارش ب خدا.حالت تهوع رو همع دارن دیگ.مادر بودن سختع دیگ.اگ نبود نمی ...

نميدوونم شايد رفتمم

ولي اينجا خوبيش اينه با نهال فرهاد مامانم بابام با همه بحث ميكنم دعوا ميكنم خوش ميگذره بهم😁😁😁

نميدوونم شايد رفتمم ولي اينجا خوبيش اينه با نهال فرهاد مامانم بابام با همه بحث ميكنم دعوا ميكنم خوش ...

خخ عزیزم....خب نهالم ببر با خودت دیگ/

پربازدید سلام😎

سلام و علیکم/

اصن ن حرف تو حرف اون... بذار چنگیز.. خیلی هم اصیل و خفن و خوفناک🙄

😂😂😂حالا فكر كن بي بي فيس بشه

دوستاش گيز ميز صداش كنن😁

تو روحت ادم منفعت طلب پلید

کاشکی یکی مث خودت گیرت بیاد بدبخت عقده ای ...

فک کردی چ خری هستی اینقد فاز برت داشته هان!

برو بیچاره.. انشالله توهم شفا پیدا کنی با اون دور و بریای ندید پدیدت....ادم دوروی مذخرف

خالی شدم☺

تو روحت ادم منفعت طلب پلید کاشکی یکی مث خودت گیرت بیاد بدبخت عقده ای ... فک کردی چ خری هستی اینقد ...

خداروشکر/