2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10073 بازدید | 1106 پست
ایییییییییییشه/ باش ضعیف بازی در نیار/

😂😂ضعیف نیستم گلی

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
😂😂😂😂😂😂وای حااااعک خااااعک

هستی خفش کنممممم میکشمش اخرررررررررررش خاک بر سررررش خااااااک سگگگگگگگگگ یخچااااال/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂ضعیف نیستم گلی

باریکالا/

پس بزار برم تبرمو بیارم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

عوضی خاکتوسر بی خانوادت کنممممم کثاااااافط خاطره بد ساختی براااام کثاااافط ابرومو بردیییییی مرتیکع هییییز بدبخختتتتتتتت خاکبرسرتتتت کنمممم متنفرمممم ازتتتتت کثافطططططط عوضی

عوضیییی خدا نگذرع ازت الهی دعاهات بخوره تو فرق سرت هیز بدبخت کثافط تف ب روت اشغال بمیر روانی اشغال بمیر بمیروبمیر متنفرم ازت مرتیکع هوس باز اشغال

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
هستی خفش کنممممم میکشمش اخرررررررررررش خاک بر سررررش خااااااک سگگگگگگگگگ یخچااااال/

🤣😂😂😂😂بکش من پشتتممممم

باریکالا/ پس بزار برم تبرمو بیارم/

برو بیار 

خودم میزنمشااا حرصمو در اورده😂💔

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
عی خااااعک تو سرش همشون باهمع همشووون اصن قاااطر قااااطر   / ناموس از اعماق دارم میسوزم/ قا ...

🤣🤣🤣زده به سرت قاطی کرده 

ای جونم خندم گرفته خیلی باحاله تاپیکت خدا خیرت بده خندیدم 

خدا دلتم آروم کنه

باشه  فحش جدید بده خب  دوباره یه بار فایده نداره😂😂

فحش جدیدام خندارع

نمیخوام برا اون ی کلمع خنده دارم استفادع کنم

پلشت

گو

عوضی خاکتوسر بی خانوادت کنممممم کثاااااافط خاطره بد ساختی براااام کثاااافط ابرومو بردیییییی مرتیکع ه ...

الهی امین الهی امین/

عی تف ب روت تف ب روت/

لاس گاو میارم میمالم ب صورتت/

🤣😂😂😂😂بکش من پشتتممممم

میگم برم گوه بمالم ب سرش/

برو بیار  خودم میزنمشااا حرصمو در اورده😂💔

حمایتت میکنیم/

قااااه_قاااااه😂#  

🤣🤣🤣زده به سرت قاطی کرده  ای جونم خندم گرفته خیلی باحاله تاپیکت خدا خیرت بده خندیدم  خ ...

بخند جونم بخند خودمم دارم از شدت حرص میخندم.  /