2777
2789
عنوان

روش های تمیز کردن منزل و محیط کار + هوم پلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 12543 بازدید | 127 پست

استارتر باسلیقه ی کوچولو مزاحم تایپیکت بشم ،بعدشم نظری بود منم اضافه میشم

دوستان اگه اطلاعاتی درمورد خرد کن بوش دارین ممنون میشم تو تایپیکم راهنمایی کنید🫠🤕دیوانم کرده

لکه های روی لباس بچه رو با چی بشوریم؟ معمولا غذاست حالا یا میوه که آهنش اکسید میشه یا زردچوبه و زعفر ...

زروچوبه ،لبلسد با مایع معمولی بشور ،جلوی افتاب شدید پهن کن ،زردچوبه رو فقط افتاب از بین میبره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم معمولا بهترین ماده برای تمیز کردن چدن های گاز آمونیاک که با آب مخلوط بشه و روی چدن اسپری میکنن ...

عزیزم سلام خسته نباشید 

ببخشید یه سوال این گاز های صفحه ای شیشه ای رو با چی تمیز کنیم چون هربار که تمیز میکنیم یه حالت بخار مانند روش ظاهر میشه 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

عزیزم سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال این گاز های صفحه ای شیشه ای رو با چی تمیز کنیم چون هربار که تم ...

قشنگ که تمیزش کردی گازت رو، شیشه پاک‌کن اسپری کن با یه دستمال خیس که تازه شسته باشیش با مایع، حسابی بچلونش که به زور ازش یکی دو قطره آب دربیاد در حد نمدار باشه بعد بکش روی گاز عالی میشه.

آریایی

برای مبلمانتونم هم اول حتما با جارو برقی تمام خاک هارو بگیرین اگر بخارشو دارین یکی از بهترین روش ها ...

من مبلم لک افتاده مخمله  مبل شویی اومد شست نرفت لکش

بخارشو دارم رومهمل میکشم رد بخار رومخمل میمونه چیکار کنم