2777
2789
عنوان

کادو تولد

118 بازدید | 20 پست

بچه ها برای کادو تولد دختر خالم از قبل یه ریمل خریده بودم ۵۵ ، بعد رفتم امروز هم یه شال که دوست داشت گرفتم ۷۰ تومن و روهم میشن ۱۲۵ ، بعد ب نظرتون باهم بدم بهش خوبه یا زیاده؟ چون خودش برام گوشواره نقره گرفت ۹۵

حالا ب نظرتون شال رو تکی بدم بهش بعد ببرم کافی شاپ دعوتش کنم ، یا شال رو با ریمل بدم بهش یا برم یه لاک بگیرم با شال بدم

ممنون میشم نظرتون رو بگید😂♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونارو خریدی بده دیگه . ۹۵تومن برات خرج کرده کم‌کم ۲۰تومن باید روش بذاری پس بدی دیگه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اگه با هم بدی...فکر میکنه قیمتش خیلی پایینه که دو تا خریدی.... ریمل رو فقط بده...البته فقط نظر دادم.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
اگه با هم بدی...فکر میکنه قیمتش خیلی پایینه که دو تا خریدی.... ریمل رو فقط بده...البته فقط نظر دادم. ...

اره اینجوری هم میشه

ولی خب رنگ شال رو می‌خوام بگم بره عوض کنه اگه دوست نداشت  ، بعد اونجا می‌فهمه ۷۵ خریدم

اره اینجوری هم میشه ولی خب رنگ شال رو می‌خوام بگم بره عوض کنه اگه دوست نداشت  ، بعد اونجا می‌ف ...

مگه با هم صمیمی نیستی؟ نمیدونی از چه رنگی خوشش میاد تو شال......یه چیزی بگیر که حتما بپوشه و نخوای بهش بگی بره عوض کنه.... 

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
مگه با هم صمیمی نیستی؟ نمیدونی از چه رنگی خوشش میاد تو شال......یه چیزی بگیر که حتما بپوشه و نخوای ب ...

خب رنگ لیمویی میخواست نداشت😂😂

بعد دیدم تنوع رنگش بالاس براش سرخ آبی گرفتم

الان به قول شما دوتا رو باهم بدم فک می‌کنه خیلی ارزون خریدم ولی بعدم بفهمه کمه ناراحت میشه🤦🤦