2777
2789

وضعیت سختی داری عزیزم 

باید تحمل کنی چون با شرایط خاصی ک دارن ایشون رو انتخاب کردی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله به خدا نمیشه فکر گنم بچه خودمه چون اگه بد روزی چند بار کتکش میزدم اما نمیتونم بگم بالا چشت ابر ...

خوب چرا ازدواج کردی بامردی که بجه داره ،الان مسولیت تصمیم که گرفتی برعهده بگیر و بچه درک کن واقعا سخته شوهرم شرایط شما داشته و زن باباش خیلی اذیتش،کرده الان همش درگیره گذشته اش خیلی بداخلاقه شده تحت نظر رئان پزشکه تور خدا فک کن بچه خودته توبزرگی کن

رفتار بچه که قابل درکه. به هر حال این نگرانی رو داره که پدرش رو ازش بگیرید. پسر خودم رو قبل از یک سال اتاقش رو جدا کردم. اما شما اوضاعتون متفاوته. باید این بچه مطمئن بشه که از طرف شما آسیبی بهش نمی رسه و ارتباطش رو با پدرش تحت تاثیر قرار نمی دید

خود بچه میگه من از مادرش بیشتر بهش میرسم غذای مورد علاقه....دهنمو سرویس کرده 😁

شوهرم هم اینطورن تا ۹ سالگی با بابا و زن باباش میخابید..میگه خیلی برام سخت بود دوری از بابام...مادر هم ک نداشت

خدایا شکر  
والله به خدا نمیشه فکر گنم بچه خودمه چون اگه بد روزی چند بار کتکش میزدم اما نمیتونم بگم بالا چشت ابر ...

به هر حال شما با علم به وجود اون بچه با پدرش ازدواج کردید. الان دیگه جای دبه کردن نیست

به هر حال شما با علم به وجود اون بچه با پدرش ازدواج کردید. الان دیگه جای دبه کردن نیست

میدوپم اما چون خودم بچه طلاقم فکر میکردم همو میفهمیم اما انگار بچه های الان طلاق و.غیر طلاقشون یک جورن 

اخه شوهرم وسط میخابه بچش کنارش و منو اون کنارش تا صبح روش به بچشه پشت به منه به نظرتون بچه رو وسط بخ ...

به نظرم شوهرت داره زیاده روی می کنه.کارش درست نیست.گاهی وقتها اشکالی نداره ولی هرشب واقعا درست نیست.

هر وقت وقت دخترش می خوابه به بهانه تنگی جا برو بیرون ، بی بحث و دعوا و بد اخلاقی و حواست باشه که اون بچه مقصر نیست و شوهرت باید به شما اعتماد کنه و مدیریت بهتری داشته باشه

دبه نکرده به نظرم.حق داره قد بچه خودش به این بچه اختیار داشته باشه.

نه اینکه بچه رو بزنه که کلا کار درستی نیست ولی باید بتونه اقتدار داشته باشه که بچه رو درست تربیت کنه

دبه نکرده به نظرم.حق داره قد بچه خودش به این بچه اختیار داشته باشه. نه اینکه بچه رو بزنه که کلا کار ...

بله اما کسی که تفکر زدن داره و نزدن رو لطف می دونه یعنی وجود اون بچه رو مساله می دونه در حالی که بی خبر که نبوده قبل از ازدواج