2777
2789

لازم به کنار شما خوابیدن نیست...یه جوری باهاش رفتار کن ک مثل مادرش باشی واسش...پسر داداش من متاسفانه گیر یک نامادری بدجتس افتاده...😔😔😔

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخالت نکن تو کار پدر دختر 

و اینکه فک کن بچه خودته

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فک کن بچه خودته همونجوری رفتار کن

والله به خدا نمیشه فکر گنم بچه خودمه چون اگه بد روزی چند بار کتکش میزدم اما نمیتونم بگم بالا چشت ابرو غربت بازی در میاره تو خلوت خودم اشک میریزم

نه اشتباهه من دختر خودمم اجازه نمیدم بااینکه کوچیکه 3 سالش نشده

بچه رو بزار کنار خودت براش قصه بگو باهاش مهربون باش شوهرتم اینطرف باشه که پشتش بهت نکنه

یعنی خودت وسط باش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اخه شوهرم وسط میخابه بچش کنارش و منو اون کنارش تا صبح روش به بچشه پشت به منه به نظرتون بچه رو وسط بخ ...

خب اینجوری که نمیشه 

7 سالشه به پدرش بگید باهاش صحبت کنه که بزرگ شده 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

این کار حتی واسه بچه ی خودت کاملا غلطه جای خواب بچه باید از ۶ ماهگی جدا بشه از پدر و مادر ب شوهرت بگو در اینده این کار بهش ضربه میزنه کاملا چون دیگه بزرگ شده بگو چند تا مقاله بخون ب صحت حرفم پی ببر ولی جدی ب روح و روان بچه دارین ضربه میزنین ناخواسته 

هفت سالشه دختره همش میخاد وسط ما باشه ما یه تخت دونفره بیشتر نداریم با یه اتاق خواب سه نفری جانمیشدی ...

بچه را با محبت و آموزش و دوستی راهنمایی کنید اون به دلیل نبود مادر به پدرش نزدیک شده درست میشه فقط با آرامش و تربیت درست

والله به خدا نمیشه فکر گنم بچه خودمه چون اگه بد روزی چند بار کتکش میزدم اما نمیتونم بگم بالا چشت ابر ...

خب معلومه بچه هفت ساله نمیتونه تحملت کنه...

تازه بدترم میشه...

اشتباهه با مردی که بچه بالای پنج شیش سال داره ازدواج کردن.