♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
از وقتی یادم میاد تلاش کردم واسه کوچکترین چیزی توی زندگیم کلی زحمت کشیدم اما اطرافیانم بدون تلاش رسیدن اما من همیشه درجا زدم ، آدم هایی که بهم ضربه زدن و من چوب سادگیمو خوردم الانم احساس خوشبختی ندارم
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔
من یه ادم فوق العاده بی انگیزع وبه دردنخور ودست وپاچلفتی هستم😓ازصبح که ازخواب پامیشم یه برنامه میریزم که به درسام برسم همشنصفه همش بی سرانجام!به هیچ کدومشعملنمیکنم.بهممیگنخنگ اطرافیانم ازبس گه اینجوری گفتن اعتمادبه نفسموازدست دادم یهکارکوچیکبخوابم انجام بدم استرس میگیرم میگمنکنه خراب شه مسخرم کنن.کلاخستهشدماززندگی خیلی زشتم واقعاوهرزوزشتترمیشم صورتم شده همش جوش قدمکوتاه اه اعصابمخورده .درسامم همشانبارشده.جدیدامیخوان باه فامیلمون زن بگیرن هرجاکه میرنخواستگاری میگن اره دختره مثل...کوتوله بود..لاغرمردنی بود...دلم گرفته ازاین زندگی واقعا😔
من که خودم تو یه خانواده پرجمعیت ششتا خواهریم سه تا برادر بزرگ شدم وضع مالیمون هم خوب بود ،، هممون هم درسخون ولی بعد دیپلم ازدواج کردیم چون پشتوانه نداشتیم بریم دانشگاه الانم ازدواج کردم یه دختر یه ساله دارم وضع مالیمون هم معمولی خونه ماشین نداریم ،،، ولی عاشق همیم