2821
2789
عنوان

جهزیه و فلان

145 بازدید | 12 پست

بچه هاااااااااا جهزیه کامل میخوام ولی نمیدونم از کجا شروع کنم ستم چه رنگی باشه یا چه چیزایی باید بخرم میشه بگین چیارو باید تهیه کنم بعداینکه چندتا وسیله درشتم باید داماد تهیه کنه اون چیاس ؟

عزیزم من تو پست هام عکس کل جهیزیه  خودم رو گذاشتم 

من در حد نیاز خریدم و شلوغش نکردم اگر دوست داشتی برو ببین ضرر نداره

الان لینکشو میزارم برات

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5958331/میخوام-عکس-جهازمو-بزارم

این عکسا جهزیه م

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

من خودم همه چی رو سفید و چوبی دوست داشتم

مثلا سرویس کریستال نخریدم چون دوست نداشتم اینا سلیقه ایه البته

ج رنگی دوس داری اون رنگی از هرچی که دیدی شروع کن

من رنگ لیمویی سفید یا صورتی البته صورتی دلمو میزنه شاید لیمویی بگیرم سرویس برقیامم سیلور نقره ای بگیرم 

من خودم همه چی رو سفید و چوبی دوست داشتم مثلا سرویس کریستال نخریدم چون دوست نداشتم اینا سلیقه ایه ا ...

اره منم چوبی خیلی دوس دارم اصن تو مخمه یه بخشی از خونه رو چوبی کنم 

لباسشویی ظرفشویی تلویزیون یخچال فرش اجاق و ایینه و شمعدون به عهده ی پسره حالا وضع مالیشم خوب باشه چو ...

اوم وضعش عالیه ولی نمیخوام به بچم فشار بیاد 🥺😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز