2789
عنوان

کارم زشت بود؟

642 بازدید | 31 پست

سلام دوستان چند وقت پیش مادر یکی از اقوام ما فوت شد زن خیلی مهربونی بود و چون معلم بود من دوران دبیرستان دو سه جلسه پیشش کلاس رفته بودم

امروز عقد دخترش بود من زنگ‌زدم تبریک بگم همون اول ها بعد تبریک بهش فوت مادرش رو دوباره تسلیت گفتم و عذرخواهی کردم که نیومدم بعد چون یاد مادرش افتادم سریع گریه ام گرفت و با بغض عذر خواهی و خداحافظی کردم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گلم اتفاقا چه مهربونی😊

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
به نظرتون زشت بود کارم که سریع گریم گرفت و خداحافظی کردن؟

به نظرم تو اون شرایط تسلیت نمیگفتی بهتر بود. چون منم سر فقدم مادرم نبود. خودم خیلی حالم گرفته بود که مادرم نیست. موقع جواب بله ام گفتم با اجازه پدرم و روح مادرم که میدونم اینجا حضور دارن و  بزرگترا بله‌. بعدش پقی زدم زیر گریه

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

کوفتش کردی فدات شم  بغض آخرش چی بود اخه

منن بخاطر همین ناراحتم که نتونستم خودمو کنترل کنم و گریم گرفت

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
به نظرم تو اون شرایط تسلیت نمیگفتی بهتر بود. چون منم سر فقدم مادرم نبود. خودم خیلی حالم گرفته بود که ...

الهییییییی عزیزم

میدونی آخه من سر فوت مادرش با یک اس ام اس تسلیت گفته بودم بعد اینکه تبریک گفتم یکهو یادم افتاد 

به نظرت الان ازم ناراحت