2777
2789
عنوان

دیگه طاقت ندارم......................

694 بازدید | 16 پست
سلام 3روز به پری مونده 7ماه تو اقدام هستم اما هیچ علائمی از بارداری نیست بر عکس حالات پری بیشتر هست مثلا جوش صورت که ماهای قبل هم داشتم یعنی دوباره من مامان نشدم دلم برای شوشو میسوزه همش ازم میپرسه چند روز دیگه معلوم میشه برام دعا کنید..................................
خدایا خودت کمک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ربطی به این نداره که علایم پری رو داشته باشی
من ماهی که حامله شدم دقیقا مثل پری زیر دلم درد میکرد و هر ترشحی که میومد میگفتم حتما پری شدم اما هیچی نیومد و من حامله شدم
در ضمن اصلا بهش فکر نکن خودت رو بزن به بیخیالی
هر چی بیشتر فکر کنی بیشتر استرس میگیری و این بدتره
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید عوضش کنید شما درخت نیستید.
اخی ،،،اگه فک نکنید باردار میشین،،،شما دارید به قضیه انرژی منفی وارد میکنین!!!!هی میگین نمیشه یا نکنه نشه !!!!عین من ریلکس باشید تو ٣٧ سالگی بچه نمیخوام و در مقابل اصرار اطرافیان میگم حالا تا ٤٥ سالگی وقت دارم،،،،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
فقز تنها علامتی که خودم یکم متوجه شده بودم احتمالا حامله امم این بود که بو ها رو خیلی شدید میفهمیدم
مثلا جایی میرفتیم من میگفتم وای چقدر بوی فلان چیز میاد اما بقیه میگفتن نه اصلا بویی نمیاد
حس بویاییم قوی شده بود
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید عوضش کنید شما درخت نیستید.
سلام افراه جون منم شرایطم مثل شماست. دقیقا 7 ماهه اقدام کردیم شوشوی منم همش میپرسه چن روز مونده و... ولی متاسفانه 2 روزه باز پری اومده.
پروردگارا!!!!!!!!!دلم پر از آرزوهای بزرگ است ودستانم خالی....یا دستانم را پر کن یا دلم را از آرزوهای بزرگ خالی....
ولی به نسبت ماه های قبلی این ماه پری کم اومده مثلا من 5 روز پری میشم ولی امروز که سومین روز پری هستش خیلی کم خونریزی دارم . میدونین دلیلش میتونه چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پروردگارا!!!!!!!!!دلم پر از آرزوهای بزرگ است ودستانم خالی....یا دستانم را پر کن یا دلم را از آرزوهای بزرگ خالی....