2777
2789
برادرزاده شوهرم

اگه براتون جبران میکنن و انسان هایه با احترامی هستن گوشواره نوزادی (البته اگه دختره)

زنجیر و پلاک 

اگه هم جبران نمیکنن و برای زایمانه شما کادو بی ارزش آوردن 500تومن پول از سرشونم زیاده 😂🤦🏿‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقد که فک میکنی بده اگه اونطورین ... جاری بزرگ‌من خیلی وضعشون خوبه برای خونش تازه ازدواج کرده بودی ...

نه اهل جبران نیست فقط میتیغه !!بچه نداشت خودش برا خودش تولد گرفت کادو جمع کنه 😕 کیک تولد هم نگرفته بود کیک یخچالی درست کرد شام انقدر کم بود هاا به هرکی یه تیکه کوچیک رسید 

ع
نه اهل جبران نیست فقط میتیغه !!بچه نداشت خودش برا خودش تولد گرفت کادو جمع کنه 😕 کیک تولد هم نگرفته ...

پس کم بده بعدا دلت نسوزه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من میگم صد 😉باز ببینم اطرافیان چی میدن

دقیقن درست ترین کارو میکنی 

من برا خواهر زاده خودم ی سکه طلا تمام بهار بردم چن سال پیش 😐(البته ب اجبارعه همسر )

برا زایمانم فقط 500تومن اوردن 😑😑کوفتش بشه حرومه این پولا 

دقیقن درست ترین کارو میکنی  من برا خواهر زاده خودم ی سکه طلا تمام بهار بردم چن سال پیش 😐(البت ...

ماهم انقدر از این ضرر ها کردیم کلی تولد و زایمان بهترین کادو هارو بردیم الان پول از ارزش افتاده مطمعنم همون مبلع گذشته رو میارن .اونم اگه بیارن

ع
ماهم انقدر از این ضرر ها کردیم کلی تولد و زایمان بهترین کادو هارو بردیم الان پول از ارزش افتاده مطمع ...

آخه اون زمانم سه تومن دادم ی سکه 😂🤦🏿‍♀️چطوری حساب میکنن خدا میدونه 

اشتباهه منو نکنی حسابی دلت میسوزه همون صد بده