2777
2789
عنوان

صادقانه جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 20 پست
ماشالا وزنت هم زیاده بارداربشی میشی 90 کیلو من 68 تا بودم قدم163شدم 86 کیلو البته الان همون 68 کیلو ...

اره زیادم 😭😭😭

کانال یوتوبم 🦋: https://youtube.com/@monarch2119?si=SDHrxSMXCVjLjdaV

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چرا بچه دار نشی؟؟ هرکی تو یه سنی اقدام میکنه عزیزم.

اگه الان حس نیاز بهش پیدا کردی مطمعن باش چندسال دیگه این حس شدیدتر میشه پس حتما برنامه هات رو بریز و اقدام کن.

اگرهم دوتا میخوایی سعی کن پشت سر هم بیاری.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

درسته ولی اونموقع وزنم خیلی میره بالا کمر و پا داغون میشه ☹️

اول حتما وزنتو بیار پایین که بعدا تو بارداری به مشکل نخوری. بعد اقدام کن دیر نمیشه نگران نباش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اول مطمن شو سالمی و بچه دار میشی

من با 24 سال سن فهمیدم مشکل دارم و زود اقدام کردم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من با قد ۱۶۳ الان ۷۶ کیلوام دوس دارم ۵۰ بشم

50 کیلو خیلی کمه

چون قدت 163 هست بهتره 58 کیلو بشی

منم قدم 160 وزنم 58 هست تازه خیلی ها بهم میگن لاغری

البته باید یه جوری وزن کم کنی که بدنت خیلی آسیب نبینه و کمبود ویتامین نگیره

چون بعدشم میخوای باردار بشی

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...