2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان بین کنکورزبان بخوام برم دانشگاه وکلاس زبان ازمون تافل بدهم ماندم به نظرتون کدام بهتره

یعنی دانشگاه نری اصلا؟ خب دانشگاه نرفتن یه ذره ریسکش بالاست

ولی آزمون تافل یا ایلتس هم فقط 2 سال اعتبار داره، بعدش هیچی به هیچی

بنظرم برو دانشگاه اون رشته ای که دوست داری، ولی زبان هم اگه خواب بیرون ادامه بدی لازم نيست ازمون بدی حتما

یعنی دانشگاه نری اصلا؟ خب دانشگاه نرفتن یه ذره ریسکش بالاست ولی آزمون تافل یا ایلتس هم فقط 2 سال اع ...

من بخاطرعلاقه به رشته زبان خارجه میخوام یادبگیرم وبیشتردوست دارم دانشگاه نروم وازمون ایلتس بدهم وازمدرک ایلتسم استفاده کنم فکرمیکنیددرست دارم تصمیم میگیرم

من بخاطرعلاقه به رشته زبان خارجه میخوام یادبگیرم وبیشتردوست دارم دانشگاه نروم وازمون ایلتس بدهم وازم ...

خب عزیزم حقیقت اینه که برای همه نمیشه نسخه یکسان داد، یکی مثل فلان بیزنس مَن دانشگاه نمیره و صدها میلیارد دلار پول داره و یکی هم مثلا میره دانشگاه و از همون طریق باز موفق میشه، اما بشخصه با دانشگاه رفتن موافقم افق دید رو وسیع میکنه(بخصوص برای دخترای ایرانی که همیشه تو مدرسه و خونه کم دیدنشون)، باعث میشه بهتر خودتو بشناسی، ضمن اینکه اگر رو بخوای مهاجرت کنی مدرک دانشگاهی یجورایی الزام اور میشه برات

صرف خود داشتن ایلتس، مثلا میتونی باهاش تدریس خصوصی کنی یا به عنوان مترجم مشغول شی، ولی دست و بالت رو زیاد باز نمیذاره 

سعی کن چند بُعدی باشی همیشه در طول زندگیت (دانشگاه، زبان و...)