2777
2789
عنوان

جاری پیش من ....

346 بازدید | 15 پست

سلام جاریم پیش من ی رفتار داره پیش شوهرم جور دیگه .پیش من ی حرفابی میزنه من اعصبانی کنه ولی من اهمیت نمیدم بدتر میشه خودشا نابود میکنه    .به شوهرم چند سال پیش پیام داده بود ی بیت شعر با مضمون این که تو خوبی و دوست دارم و.‌‌..‌شوهرم اورد پیام نشونم داد گفت جوابش بده از اون به بعد دیگه نه پیامی داد نه زنگی ولی روز مهندس دخترش زنگ زد شوهرم تبریک گفت  بعد گفت مامانم هم تبریک میگه این ی نمونش .اگه جایی باشیم ی کلیپی  گوشی شوهرم جالب باشه میاد میشینه جفت شوهرم به بهانه گرفتن کلیپ جوک میگه .چیکار کنم از پرویی بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه لزومی داره شعر عاشقونه بفرسته حالا تبریک اشکال نداره ولی معمولا عاشق واسه معشوق شعر میفرسته نه جاری به برادرشوهر😕

من خودم با برادرشوهرام ‌خیلی راحتم خیلی گفت و خنده داریم ولی حد و حدود خودمونو رعایت میکنیم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 

چرا  فکر  میکنید  هرکی  بر خوردش  با شوهراتون خوبه    چشمش  دنباله  شوهرتونه؟ مثلا  گفته  مامانمم  تبریک  میگه  خب  مگه  چیه ؟ منم بارها  جاریم  به  شوهرم  گفته شما  با  بقیه  فرق  داری  من  یکجور  دیگه  دوستت دارم  حالا  الان  بیام بگم  چشمش دنباله شوهرمه  بابا  به  جا  اینهمه  کته  فکری  بشین  یکم  فکر کن  چیکار  کنی  که  جاریتو اصلا نبینی  که  حرص بخوری

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
جاریتون پیام دوستت دارم بفرسته واسه شوهرت   چی مشکل نداری .کوته فکر

ببین  شما  اونجا  باید  جوری  برخورد  میکردی  که  دیگه  بس  کنه  .  مثال  اسمس  رو  به  مادرشوهرت  نشون میدادی /اخه  از  صبح  بیشتر  تاپیک  ها  راجب  اینه  که آی  زنعموی  شوهرم  بهش  چشم داره   زیادی  نگاش  میکنه

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡