2777
2789
سلام....توروخدا بهم راه کار بدین...الان میگم چیکارم کرد
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
دیروز بعد چندسال باز اشتباه کردم و رفتم آرایشگاه نمیخوام کار همه ی آرایشگرای عزیزو زیر سوال ببرمو...همه مث هم نیستن ولی من تاحالا هروقت رفتم آرایشگاه پشیمون شدم....شانس منه دیگه
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
اینقد ناراحتم که تا صبح خوابم نبرد! موهام تا کمرم بود اما حالا چی؟ بهش گفتم نمیخوام موهام کوتاه شه...گفت نه،یجور میزنم که کیف کنی واقعا کیف کردم!بخدا موهامو داغون کرد....یعنی خودم میزدم بهتر میزدم نمیدونم چیکار کنم....این مو که این خانوم برام زد حتی بلند هم بشه پایین بالا میشه حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مو که فقط نبود گفت بیا صورتتو وکس بندازم...من ساده هم قبول کردم.....موقعی که داشت میذاشت رو پوستم هی میگفتم داغه اما اهمیت نمیداد چشمتون روز بد نبینه همه صورتم ورم کرده بود خودش دید چیکار کرده گفت بذار برات یماسک هم بزنم! حالا ماسکش چی بود؟ماسکی که قبلا برا بقیه هم استفاده شده بود...خودتون ببینید دیگه چی شدم بعدم موقع وکس بموهام وکس چسبید که چاره ای جز کوتاه کردن اون قسمتها هم نبود!
برا اینکه اشتباهاتشو ماست مالی کنه فوری به موهام سشوار کشید و جوری حالتش داد که نفهمم چیکار کرده تازه کلی تشکر هم کردم و اومدم خونه من ساده ولی ای دل غافل
الان موهام که دیگه هیچی...قیدشو زدم.... صورتم انگار چندجاش کنده کاری شده....یه قسمتاییش سوخته و قهوه ای شده...یه قسمتاییشم باد کرده! ازین میترسم که جوش بزنم و سوراخ شه....خیلی ناراحتم....گریم گرفته
توروخدا بگین پوستمو چیکار کنم...میترسم من از اونام که جوش میزنم جاش سوراخ میشه کمکککککککککککککککککک
موهام واقعا افتضاحه...بخدا دلم میخواد تو خونه روسری سرم کنم اینهمه سال نگهشون داشته بودم که نزدیک ازدواجم خوشگل باشم ولی الان خجالت میکشم از خودم موهام مث هندیا پرپشت و بلند بود خیلی غصمه...حتی نمیتونم دم اسبی ببندمشون دیگه
کامیاب جون جدا نشد...رفتم دوش گرفتم جدا نشد مجبور شدم کوتاه کنم اینقد ناراحتم که خدا میدونه چجوری دلش اومد اینقد ناشیانه منو نابود کنه
دیاناجون پوستم بخدا افتضاح شده من که همش تو آینه خودمو میدیدم الان از آینه فراریم... قشنگ باد کرده چندجاش و سوخته
آخی میفهممت. منم هر وقت آرایشگاه میرفتم اعصایم خرد بود تا چند روز. اصلن وقت نمیذارن به اندازه پولی که میگیرن. البته بگما مقصرم شاید خود ما هستیم هیچی نمیگیم بهشون و پولو میدیم و میریم
خدایا شکرت به خاطر عشقم
من دو هفته پیش وکس کردم تمام صورتم متورم شد حتی چشام انقدر پلکم ورم کرده بود که نمیتونستم ببینم و پوست صورتم مثل پودر میریخت رفتم دکتر گفت به موادش حساسیت داشتی حالا من سالی دوبار دکس میکنم این اولین بار بود که اینطوری میشد
روی صورتتون یه لایه نازک پماد زینک اکساید بزنین خیلی هم ماساژ ندین خودش جذب میشه و التهاب کاهش پیدا میکنه دوسه بار این کارو تکرار کنین مو هم باید صبور باشین تادرست بشه
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
سرم درد میکنه...خیلی خیلی ناراحتم از اشتباهی که کردم و اعتمادی که دوباره به آرایشگر کردم من چندسال بود از ترس همین کاراشون نمیرفتم آرایشگاه دیگه توبه کار شدم