2777
2789
عنوان

خارش گوش

156 بازدید | 9 پست

گوشام خیلی وقته میخاره دکتر هم رفتم خیلی فایده نداشت یه چیزی معرفی کنین که روغنی وچرب نباشه چون گوشم بیشتر میخاره

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

اگه دستش زدی و بخاطر دست زدن یا وارد کردن وسیله داخل گوش اینطوری شده یه مدت دستش نزن تا خوب بشه 

دکتر چه گفت؟؟؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دستش زدی و بخاطر دست زدن یا وارد کردن وسیله داخل گوش اینطوری شده یه مدت دستش نزن تا خوب بشه  ...

اونم گفت باگوش پاک کن پاک نکن حموم که میرم یه چندبار که میشورم اینجوری میشه آب وکف زیاد توگوشم میره زیاد میشورم ازبس میخاره مجبورم باگوش پاک کن بخارونم

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
منم چند ساله از خارش گوش عذاب میکشم خیلی‌.هیچ راهی هم بلدنیستم چند بارم رفتم دکار فایده نداشت

مسئولیت انجام دادن و ندادن این درمان ها کاملا برعهده خودتونه

https://pezeshket.com/ent/درمان-خانگی-و-فوری-خارش-گوش/

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
اونم گفت باگوش پاک کن پاک نکن حموم که میرم یه چندبار که میشورم اینجوری میشه آب وکف زیاد توگوشم میره ...

سعی کن اب و کف به گوشت نزنی یا خیلی کم و بدون فشار باشه

این شامپو و ... حتی گردن منو بخاطر حساسیت زخم کرده چه برسه به گوش

سعی کن اب و کف به گوشت نزنی یا خیلی کم و بدون فشار باشه این شامپو و ... حتی گردن منو بخاطر حساسی ...

ممنون🙏

روغن فیجن خوبه برا مشکلات گوش فقط اصل باشه مقدارشم روش نوشته

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
روغن فیجن خوبه

روغن بدترمیکنه گوشمو