2777
2789

یگانم

التماس دعا

واست دعا میکنم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم رفت شیراز مو بکاره تنهایی. برای اینکه سالم برگرده (حامد) 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

سلام صبح بخیرفاطمه جان 

اسم من لیلا و شوهرم نیما 

میشه دعا کنی زودتر بریم سر خونه زندگیمون، فدات شم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
اللهی عزیزم انشالله خدا به بچه صحیح و سالم بده بت ب حق اقام ابوالفضل عباس

ممنون عزیزم انشاالله شما حاجت روابشی 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
انشالله صحیح و سالم بره صحیح و سالم برگرده بابا خندون

ممنون انشاالله 😍🙏

سلام صبح بخیرفاطمه جان  اسم من لیلا و شوهرم نیما  میشه دعا کنی زودتر بریم سر خونه زندگیم ...

عزیز دلم چشم حتمن من خودم عقدکردم دارم به له میزنم زودتربرم ولی همسرم داره از کارش اخراجش میشه انشالله زودتربرم سرخونه زندگیتان با دلی خوش و بای خوندن و خوشبخت شیم توروخداتوهم دعا کن همسرم برگرده سرکارشو اخراج نشه

عزیز دلم چشم حتمن من خودم عقدکردم دارم به له میزنم زودتربرم ولی همسرم داره از کارش اخراجش میشه انشال ...

انشالله ب حق این وقت صبحگاهی شوهرت بره سرکارش و اخراج نشه 

الهم صل الله محمد و اله محمد 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏