sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عنوان مشکل گشا۲ 322 بازدید | 73 پست بچه ها بیایین اسماتنوبگین برای مشگل گشا میخام نذربکنم اسم شماره بیارم انشالله هممون حاجت روابشیم 1399/12/24 | 04:37 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khnm عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 2263 مرضیه حاجت رواباشی انشاالله برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 من سارام لطفا دعام کن بدجور محتاجم چشم عزیزم ایشالله مشکلت حل شه
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 مرضیه حاجت رواباشی انشاالله ممنونم عزیزم همچنین
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8359 فاطمه برادخترم سوگند وشوهرم وحیدهم دعاکن مرسی❤🌹❤🌹 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 فاطمه برادخترم سوگند وشوهرم وحیدهم دعاکن مرسی❤🌹❤🌹 چشم حتمن حتمن
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8359 چشم حتمن حتمن مرسی🌹🌹🌹 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍