2777
2789
عنوان

هدف از ازدواج

525 بازدید | 18 پست

بچه ها یه خواستگاره اوند بعد گفتم هدفتون چیه برای ازدواج گفت که همدوم وانگیزه برای زندگی اخرش گفت که یه هدفه که نمیشه گفت حالا😑😑حالا چرا گفت خب همه میدونن اونو. ینی به خاطر این ردش کنم🙁پرروعه؟ازبقیه ام این سوالو میکنم کسی نگفته تاحالا.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سوال امتحانی دبیرستانمون این بودهمه نوشتن رابطه ی جنسی ۳نفرم نوشته بودن بچه دارن شدن😂

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     

شاید خواسته صادقانه نظر بده مثلا.

ولی من باشم واقعا رد میکنم چنین فردی رو.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
نه مگه دروغ گفته؟!  آب و غذا خونه مادر هست دوست و رفیقم فراوونه محرم جسم و روح آدم کمه که ...

نه میگم تب اونو که همه میدونن چرا بازگو میکنه مگه کسی هست که ندونه یه قسمته ازدواج همینه

نه مگه دروغ گفته؟!  آب و غذا خونه مادر هست دوست و رفیقم فراوونه محرم جسم و روح آدم کمه که ...

خب در واقع نیاز جسم و روح در یک راستا قرار میگیرن.وگرنه نیاز جسم رو از راهی جز ازدواج میشه برطرف کرد.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ