2777
2789
عنوان

دعا

238 بازدید | 18 پست

دوستان چطور میشه غذا یا نوشیدنی که روش دعا خوندن یا طلسم و جادو کردن،باطل کرد؟؟؟

خواهشا چیزی جز جواب سوالم نگید

کسایی هم که اعتقاد ندارن اینجا نیان 

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام من‌ی ملامیشناسم کارش عالیه واسه من غبرحضوزی انجام داد توام بهش پیام بده هرینه ای زیادنداره همین زیزصدتومنخ

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه

اگ‌خاستی درخاست دوستیموقبول کن تابهت معرفیش کنم

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه

میدونید در حالت کلی اگر بخوام بگم بهتره که دعای حرز امام جواد رو یا خودتون بنویسید یا از بیرون بگیرید و همراه خودتون داشته باشید حتی می تونید تو گوگل بزنید و دربارش بخونید برای در امان ماندن از شر انس و جن و برای در امان ماندن از چشم زخم خیلی موثر هست و برای دفع سحر و جادو هم موثره

میدونید در حالت کلی اگر بخوام بگم بهتره که دعای حرز امام جواد رو یا خودتون بنویسید یا از بیرون بگیری ...

👏👏😍😍

آدم مهمونی میره چیکار کنه😭😭

ی دعای ازهمین ملای ک‌میگم بگیر سنی هست هرینش خیلی کمه ب دردت میخوره من ۳تاگرفتم مشکلاتم هر سه حل شدن

ی دعای ازهمین ملای ک‌میگم بگیر سنی هست هرینش خیلی کمه ب دردت میخوره من ۳تاگرفتم مشکلاتم هر سه حل شدن

مرسی گلم