2777
2789
عنوان

دارم خب میشم

89 بازدید | 10 پست

شخص احساسیم یه بلایی سرم آورده که حالم از خودم بهم میخوره

حس میکنم عروسکم

دیوونه شدم روانی شدم

فقط میخوام بدونم دیدین تو زندگیتون بیرحم ترین آدما تقاصه بدی پس بدن؟

بنظرتون این آدمایی که بیرحمن واقعا خدا جوابشونو میده؟

اگه ینفر اذیتمون کنه بعد ما هی ببخشیم ببخشیم ببخشیم ولی یهو چنان کنه که از خدا بخوایم جوابشو پس بده میده؟اگه ما نبخشیم خدا دست بکار میشه واقعا؟

تنها جاییه که میتونم حرف بزنما توروخدا اگه میخواین قضاوت کنین یا تیکه بندازین اصن نخونین🖤

کاربری دست دونفره🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااینقدر کوتاه اومدی وهی بخشیدیش . مگه زبونت همراهت نبود ؟ چرا بیدفاعی ازخودت.  واون چرا اینقدر مهاجم به تو به حس وحالت. مگه دوست نداره ؟ اگه داره چرا وحشیانه کوبیده تورو. وتو چرا دوستش داری  وقتی  احساساتت رو ندید گرفته. 

عزیزم من ی نفری رو نفرین کردم...حتی تو حرم امام علی(ع) امسال تقاص پس داد

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
چرااینقدر کوتاه اومدی وهی بخشیدیش . مگه زبونت همراهت نبود ؟ چرا بیدفاعی ازخودت.  واون چرا اینقد ...

نمیدونم سعی کردم فقط آدم خوبی باشم همین

کاربری دست دونفره🙏🏼
[QUOTE=181137403] ادم خوب  کسیه که بدی نکنه ولی اگر بدی دید  زبونش کار کنه رفتارش سازنده ب ...

خسته شدم انقد خوبی کردم انقد زبونم کار کرد از همه بیشتز از رفتاره سازندم خسته شدم که باعث شدن من خر فرض بشم

کاربری دست دونفره🙏🏼
پس منم نفرین میکنم

ی دوسالی طول کشید تقاصش..ولی خب من همیشه نفرینش میکردم....من خودم با نفرین مخالفم ولی کاری ک اون در حق داداشم وبابام کردرو نتونستم نادیده بگریم

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
خسته شدم انقد خوبی کردم انقد زبونم کار کرد از همه بیشتز از رفتاره سازندم خسته شدم که باعث شدن من خر ...

وقتی بوقتش ودرست وبجا نباشه این حس طبیعیه که داشته باشی. درمورد خودت. ادمها اگر احساساتشون ضربه بخوره همین حس رو اول متوجه میشن توی پرانتز  حس خر فرض شدن.  پس بجا وبموقع  حرفتو نزدی و فکر کردی مهربون باشی   نتیجه مهربونی میگیری . !! درحالیکه  اشتباه رفتار کردی .