2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که متوجه نمیشم🤔🤔

ببین ابرومو قاب کردم خب بعدش یکیش بالاس یکیش پایین خراب شد ابروهام یا تو ترمیم میشه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بنظرم الکی حساس شدی تابه تانیست.اگ هم باشه زیاد معلوم نیست

اینجوری ک به مامانم اینا نشون میدم میگن نیس ولی میرم جللو اینه یا عکس میگیرم بدم میاد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ببین ابرومو قاب کردم خب بعدش یکیش بالاس یکیش پایین خراب شد ابروهام یا تو ترمیم میشه 

میگم یعنی تابتا نیست اصلا معلوم نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام گلمممم خوبی ؟؟

فدات بشم شکر خوبم تو خوبی ☺️

دلم برات تنگ شده بود 😚

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اصلا خوشم نمیاد از قاب چهره رو مصنوعی میکنه مثل زنای تو فیلم یوزارسیف بنظرم ابروی نچرال از همه چی ب ...

پاک  کن پیامتو ممنون 

همین تازه برا ابروهات گریه میکردی ،الان میخندی🤪🤪🤪🤪😅

اره دیگه واسه من همه چیم قاتی پاتیه ولی واقعا برا ابروهام دوروزه حوصله نمونده برام اینقذر رفتم جلو اینه