نفس14683 مدیر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 عنوان بیاید یه لحظه😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست فقط ریپ نکنید ببنید من تازه قاب کردم بد تابه شده یکیش بالا یکیش پایین خلاصه امروز به شاگرذ ارایشگاه گفتم درست میشه گفت نمیدونم از دیروز درگیرم عکسشو ببنید درست میشه تو ترمیم یا ن آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم 1399/12/24 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 مسخرم نکنید ولی قاب چیه؟؟؟ همون میکروبلیدینگ؟ ن میکرو خط انگار ابروعه و دردش و سوزش از قاب بیشتر و از قاب زودتر پاک میشه مثلا پنج شش ماه اینا ولی قاب دوسال اینا طول میکشه آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 ن میکرو خط انگار ابروعه و دردش و سوزش از قاب بیشتر و از قاب زودتر پاک میشه مثلا پنج شش ماه اینا ولی ... نشنیده بودمقاب بهتره پس؟هزینش چقدره؟ تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 نشنیده بودم قاب بهتره پس؟ هزینش چقدره؟ ببین مونده به سلیقه میکرو طبیعیه انگار خود ابروته قاب معلومه ک هاشور کردی پولش هم مونده به منطقه آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم