2777
2789
عنوان

ختم بسم الله

202 بازدید | 9 پست

ببخشید من ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم برداشتم الان روز ۲۲ ام هستم که پریود شدم باید چیکار کنم قبل از ختمم غصلی که باید برای ختم میکردم و نکردم یعنی ندونستم ولی الان روز ۲۲ ام هستم که پریود شدم و قبلشم نمیدونستم که باید با وضو روبه قبله بگی باید چیکار کنم 

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادامه بده  التماس دعا خیلی محتاجم به دعات منم یاد کن مهدیه هستم😔❤

چشم عزیزم ایشلا اگه منم قابل باشم 

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 
چه جالب منو شما ختممون یه روز با هم فرق داره ادامه بده اشکالی نداره حساس نشو

یعنی شما اون کارایی که من انجام ندادمو انجام دادید؟؟منم فردا میشع ۲۲ روز منو شما تو یه روز ختممون رو شروع کردیم

خب ادامه بده ربطی به پریودی نداره

یعنی اشکال نداره پریودم اخه قبل از ختمم اون غسلی که مربوط به این ختم و پریودی هست و نکردم امشب فهمیدم

یعنی شما اون کارایی که من انجام ندادمو انجام دادید؟؟منم فردا میشع ۲۲ روز منو شما تو یه روز ختممون رو ...

نه منم انجام ندادم البته هنوز پریود نشدم اگه هم بشم با همین روش که الان دارم میگم ادامه میدم

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
نه منم انجام ندادم البته هنوز پریود نشدم اگه هم بشم با همین روش که الان دارم میگم ادامه میدم

منم همینطوری ادامه میدم بحق بسم الله که حاجت هممونو بده