2777
2789
عنوان

وام مسکن زوجین

130 بازدید | 6 پست

سلام خانما قصد داریم خونه بخریم دنبال وامیم پیشنهاددادن وام مسکن بگیریم ولی رفتیم بانک ی سری توضیحات دادن متوجه نشدم اصلا هرکی اطلاعات داده لطف میکنه بگه درضمن تهران هستیم

کجاش متوجه نشدید؟

دو راه داره یو پول بخوابانید حساب چند ماه دقیق یادم نیست چند ماه بود حدودا شش ماه بود فکر  کنم تو این روش سود کمتری تعلق می گیره برای زوجهایی که اولین بار می خوام خونه بخرند 

یا اوراق بخرید که سودش هفده و نیم درصد 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پیش متوجه نشدی؟  دو راه داره یو پول بخوابانید حساب چند ماه دقیق یادم نیست چند ماه بود حدودا شش ...

اوراق به چه مبلغ باید بخریم واینکه ب هرنفر چقد تعلق میگیره ....متصدی بانک گفت باید ۶۰ تومن سپرده داشته باشیم

اوراق به چه مبلغ باید بخریم واینکه ب هرنفر چقد تعلق میگیره ....متصدی بانک گفت باید ۶۰ تومن سپرده داش ...

سپرده برای روش اول گفتن که در اون صورت نیاز به خرید اوراق نیست 

من نمی دونم برای تهران الان چقدر وام تعلق می گیره من پارسال شهرستان وام گرفتیم

میزان پول اوراق بسته به قیمت روز اوراق داره چه تعدادی نیاز دارید سایتهایی هست که محاسبه می کنه تو اینترنت سرچ کنی ما برای صد میلیون ده میلیون اوراق خریدیم تقریبا 

سپرده برای روش اول گفتن که در اون صورت نیاز به خرید اوراق نیست  من نمی دونم برای تهران الان چق ...

روش دوم برای کسایکه خونه اولین درسته ....فقط نمیدونم چقد اوراق باید خریدقشنگ راهنمایی نکرد مارو 

روش دوم برای کسایکه خونه اولین درسته ....فقط نمیدونم چقد اوراق باید خریدقشنگ راهنمایی نکرد مارو  ...

روش اول که سپرده گذاری برای خونه اولی هاست چون سودش کمتر اگر عجله نداشته باشید البته می گم چند ماه پولتون باید تو بانک بخواب 

روش دوم تقریبا  برای همه است ما خونه اولی بودیم ولی دیم پول اوراق بدیم خیلی بهتره تا مثلا شش ماه دیگه صبر کنیم و قیمت خونه ها بالا بره که خب پارسال این اتفاق هم دقیقا افتاد  خونه ها بالا رفت اگر عجله نکرده بودیم  نمی تونستیم دیگه بخریم 

گفتم میزان اوراق براساس قیمت روزش و مبلغ وامتون تو اینترنت سرچ کن کلی سایت هست برات محاسبه کنه قشنگ مبلغ وام وارد کنی