2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا برگشتن مگ نشستن 

اسمم ملیسا نیست دقیقا نمیدونم فازم چی بوده که زدم ملیسا جالبش اینجاس که اصلا از این اسم خوشمم نمیاد😏😂الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که قرار بوداسم بچه من و دوست پسر چن سال پیشم باشه ... اینجا با کسی دعوا ندارم یه کاری نکنین یه کاری کنم هر کاری کنین نتونین کاریش کنین🤣😍علکی مثلا من خیلی خشنم  دوستون دارم ولی از کسایی که تاپیک علکی میزنن متنفرم و باید بگم خیلی بیشعورید که ملت و سر کار میزارید درباره خودمم باید بگم یه دختر کاملا شرقی چشم ابرو مشکی🤭یه صلواتم برا ناشناس بودن همیگشیم توی نی نی سایت بفرستین که خیلی واجبه به فنا نرم😂از علایقمم بخوام بگم که برگاتون میریزه ادم نرمالی نیستم😶چیزایی رو دوست دارم که بقیه متنفرن هیچ وقت دوس نداشنم از کسی تقلید کنم خود خودمون باشیم بهترین ورژن خودمون خیلی بهتره تا کپی یکی دیگه باشیم عاشق اهنگ و فیلم و نی نی سایت و اینستا گرام کلا گوشیم رفیق روزای خوشحالی و ناراحتیمه   تا یادم نرفته بگم از اونایی هم که فقط عاشق تاپیک مادرشوهر و پدرشوهر و خواهر و خاندان شوهر هستن هم دلخوشی ندارم که تاپیک های دیگه شرکت نمیکنن فقط منتظر تا یکی از زندگی گلگی میکنه میگن طلاق طلاق  قطع رابطه  یکمی مهربون تر باشیم اتفاقی نمیافته فقط دنیا برامون زیباتر میشه برای ارامشم پیشنهادم اهنگ و مدتیشنه حتما امتحان کنین خیلی خوبه 
زرد فک کنم واتکسه من یه گوشه از فرشم داره پاک نشد.  اما چون گوشه فرشه اندازه دو تا سکه اس رفته ...

مال من وسط فرشه تورو خدا بگید چیکار کنم به نظرتون شامپو فرش بکشم خوب میشه

مال من وسط فرشه تورو خدا بگید چیکار کنم به نظرتون شامپو فرش بکشم خوب میشه

بکش حالا امتحانش ضرر نداره ولی مال من نرفت.... انشالله مال شما درست بشه شایدم واتکس, نباشه حالا دستمال بکشید انشالله بره