2821
2789
عنوان

نفخ نوزاد

178 بازدید | 16 پست

دخترم سه ماه و سه روز داره خیلی شکمش صدا میده و نفخ داره با اینکه من چیز نفخ دار نمیخورم خانوما کسی بچش اینطور بوده چندماهگی خوب شده ؟ همش میترسم خوب نشه

همه چی بخور بابا بزار دستگاه گوارشش عادت کنه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای نمیدونی نخورده چه روزگاری برام درست کرده

اشتباه میکنی اصلا ربطی به خوراک مادر نداره 

اگه اینطوری بود بچه های شیرخشکی نباید هیچ نفخی داشته باشن درحالیکه اونام نفخ دارن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کولیکش 3 ماه و 10 روزگی. صدای شکمش دقت نکردم. فقط برام مهم بود که دیگه یه بند گریه نمی کنه😅

هر موقع غذای نفخ دار میخوری گریه میکنه ؟ من ی نخود نمیتونم بخورم

خب پس چیکار کنم ناراحتم خودشم اذیت میشه

آرامش داشته باش فقط باید زمانش بگذره 

چه بخوری چه نخوری همینه فقط ما عادت کردیم هرچی خودمونو بیشتر زجر بدیم فکر میکنیم مادرای بهتری هستیم