2777
2789
عنوان

کسی گیتار بلده؟

391 بازدید | 32 پست

چندوقت کلاس رفتید؟ خیلی سخته؟

بعد عید میخوام برم یاد بگیرم ولی میترسم نتونم ازپسش بربیام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عاشق گیتار زدنم😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من نوازنده ی گیتار هستم

بستگی به خودتون داره و تایم دقیقی نمیشه گفت

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از پسش برمیاید👍🏽

اگه تمرین کنید و استاد خوبی داشته باشید موفق میشید

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
من نوازنده ی گیتار هستم بستگی به خودتون داره و تایم دقیقی نمیشه گفت

روزی چقدر تمرین میخواد؟

میشه یه توضیحی درباره این ساز بدین؟ که چجوریه وچه توانایی هایی میخواد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سخت ک نیس مخصوصا علاقه باشه انگشتات کشیده باشن راحتترم یاد میگیری 

اره انگشتام کشیده هست 

من به دف خیلی علاقه دارم حقیقتا ولی احساس میکنم بازوهای قوی میخواد که من ندارم

روزی چقدر تمرین میخواد؟ میشه یه توضیحی درباره این ساز بدین؟ که چجوریه وچه توانایی هایی میخواد

روزی نیم ساعت کافیه

توانایی خاصی نمیخواد جانم.باید زیر نظر استاد آموزش ببینید.

ساز فقط سنتور 😌

همه سازها قشنگن😍

سنتور خیلی سخته؟