سلام خدمت تمام شما دوستان من واقعا یه مشکل خیلی بزرگی دارم که واقعا از نظر خودم به معجزه نیاز داره لطفا بیاید بهم بگید چیکار کردید که حاجت تون که غیرممکن بوده دعایی کردین یا ختمی برداشتین حاجت روا شدین واقعا نیاز دارم اگه میشه لطف کنید بیاید بهم نظرهاتون رو بگید خودم خیلی تعریف از واسطه قرار دادن شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو شنیدم اگه نذری هم در این باره دارید لطفاً بگید سریع تر به حاجتم برسم حال دلم خوب شه اگه چیزی بلد بودید دریغ نکنید خیلی ممنونم الهی همه تون حاجت روا باشین و هیچ مشکلی نداشته باشین و به هرچی میخوایین برسی
_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟ همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان میجویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
والله شنیدم میگن چله است الله حق شناس خیلی جواب میده یعنی واقعا معجزه میکنه حتی به صلاحت هم نباشه اما خودم شرایطش رو ندارم انجام بدم انشاءالله بتونم حتما انجام میدم البته خدا کنم سریع تر حاجتم رو بگیرم
والله شنیدم میگن چله است الله حق شناس خیلی جواب میده یعنی واقعا معجزه میکنه حتی به صلاحت هم نباشه ا ...
سلام عزیزم اگه قسمت باشه خدا حتما حاجتت رو میده
واینکه میتونی نائب بگیری 😊💚
باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟