2789
عنوان

زایمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست
آره. دوست دارم دومیم هم طبیعی بشه. ولی خب بعضیا هستن زایمان شون طولانی میشه ،اون سخته

من مامانم خیلی درد کشیده سر زایماناش 

ولی خواهرام که سز بودن خیلی راضی بودن نه شکم در اوردن نه هیچ عوارضی داشتن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من سعدی میتونم برم فقط چون سرکار شوهرم با سعدی قرارداد داره

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری و میتونی ۱۰ ۱۵میلیون بذاری کنار برای زایمانت برو خصوصی همه ی خصوصی ها سزارین میکنن

اره اصن نمیتونم تصورشم کنم 

منم طبیعی زایمان کردم و خیلی تجربه بدی بود ی نفر میبینی تو ی ساعت دردمیکشه زایمان می کنه یکی مثل من 10  ساعت درد می کشه اخرشم کلی بخیه می خوره به نظرم سزارین خوبه چون درد شو میشه با شیاف و قرص کنترل کرد بخیه رو هم تو طبیعی هم میزنن تو سز هم همین طور تازه توطبیعی بی حس نمی کنن و خیلی دردش از زایمان هم بدتره

من تا ماه هشتم سزارین رو انتخاب کرده بودم همه خانواده ام هم می گفتن نرو طبیعی 

اما یه روز یه مغازه دار خانم بهم گفت طبیعی زایمان کن خیلی خوبه سزارین که 8 لایه پارگی داره خیلی عوارض داره

اون روز توی دلم گفتم: برو بابا کی زایمان طبیعی می کنه

اما یه اتفاق همه چیز رو تغییر داد

یکی از فامیل هامون سزارین کرد و خیلی سختش بود به بچه اش شیر بدهو ... مشکلات دیگه

یکدفعه به خودم گفتم طبیعی که این چیزا رو نداره یه امتحان کن 

دکترم گفت لگنت خوبه

اما دهانه رحمم سفت بود و راحت باز نمیشد چون هیچ پیاده روی و ورزشی نداشتم

خلاصه رفتم بیمارستان خصوصی و زایمان طبیعی با آنتونوکس رو امتحان کردم عالی بود

البته 4 سانت اول خیلی خیلی درد داشتم و حتی گاهش از انتخاب طبیعی پشیمون میشدم 

اما یه مامای مهربون داشتم خیلی بهم قوت قلب می داد

و بعد از 10 ساعت زایمان کردم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
من دوس ندارم طبیعی 

طبیعیم بعدش خیلی عوارضا داره ، خیلیارو دیدم و همین نی نی سایت گفتن ، والا من سزارین بودم نه شکمم آویزون شد و حتی ی دوته ترکم روی شکمم نیست ، بستگی به بدن خودت  داره ، جای عملم انقدر محو شده اصلا معلوم نیست ، پس ببین خودت با کدوم  میتونی کنار بیای ، من طبیعی دیدم افتادگی شدید گرفتن درد شدید بخیه داشتن تو بیمارستان والا من که سزارین بودم خیلی راحت تر راه میرفتم تا طبیعیه ، نمیخوام از سزارین تعریف کنما جفتشون عوارض و اذیت داره ،

اگه بیمه تکمیلی داری که همین الان دنبال یه دکتری باش که سزارین اختیاری انجام بده نذارواسه دقیقه۹۰

الان بیستو هفت هفتم 

بیستم ماهه دیگه پیش دکترم نوبت دارم باهاش حرف میزنم اگه بازم بهونه اورد اونوموقع یه فکری میکنم 

بنظرت وقت دارم هنوز ؟ اخه الان زوده یکم

طبیعیم بعدش خیلی عوارضا داره ، خیلیارو دیدم و همین نی نی سایت گفتن ، والا من سزارین بودم نه شکمم آوی ...

من سزارین میخام چون خواهرامم سز بودن خیلی راضی بودنو بعذه دو روز راه افتادن .منم ارزومه سز بشم 😔😔😔برام یه کابوس شده این موضوع