2777
2789
اصلا 750 داره؟ 

رو هیچ کدوم 750 نداره

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم خیلی نگران شدم گفتم نکنه طلا فروش سرم کلاه گذاشته 

ن گلی.. چون من طلاهام و تاحالا چندبار قیمت گرفتم. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

چون تخفیف خوبی بهم داد نگران این بودم ک نکنه طلا نیس و تخفیف هم الکی داده 

ن گلی، طوری نیس. 

ببین هروقت تو طلا بودن ی تیکه شک داشتی،این کاری ک میگم و انجام بده، من انجام دادم. و جواب داده. 

طلاتو قشنگ با آب بشور و تمیز کن بعدش خواستی برنج دم کنی بزارش روی برنج، بعد نیم ساعت در قابلمه رو بردار، طلا تو وردار از رو برنجا.. اگ طلا نباشه سیاه و کدر میشه. 

فقط از قبل و بعدش عکس بگیر حتما. 

ن گلی، طوری نیس.  ببین هروقت تو طلا بودن ی تیکه شک داشتی،این کاری ک میگم و انجام بده، من انجام ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد گفتی ک روی طلا شما هم ننوشته ممنون عزیزم 

مرسی عزیزم خیالم راحت شد گفتی ک روی طلا شما هم ننوشته ممنون عزیزم 

قربونت گلی🌹🌹🌹