2777
2789
اصلا 750 داره؟ 

رو هیچ کدوم 750 نداره

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم خیلی نگران شدم گفتم نکنه طلا فروش سرم کلاه گذاشته 

ن گلی.. چون من طلاهام و تاحالا چندبار قیمت گرفتم. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

چون تخفیف خوبی بهم داد نگران این بودم ک نکنه طلا نیس و تخفیف هم الکی داده 

ن گلی، طوری نیس. 

ببین هروقت تو طلا بودن ی تیکه شک داشتی،این کاری ک میگم و انجام بده، من انجام دادم. و جواب داده. 

طلاتو قشنگ با آب بشور و تمیز کن بعدش خواستی برنج دم کنی بزارش روی برنج، بعد نیم ساعت در قابلمه رو بردار، طلا تو وردار از رو برنجا.. اگ طلا نباشه سیاه و کدر میشه. 

فقط از قبل و بعدش عکس بگیر حتما. 

ن گلی، طوری نیس.  ببین هروقت تو طلا بودن ی تیکه شک داشتی،این کاری ک میگم و انجام بده، من انجام ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد گفتی ک روی طلا شما هم ننوشته ممنون عزیزم 

مرسی عزیزم خیالم راحت شد گفتی ک روی طلا شما هم ننوشته ممنون عزیزم 

قربونت گلی🌹🌹🌹