2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوستان باید کامل کامل پاک باشید حتی از داخل تا ده روز حیض حساب میشه بعد از ده روز استحاضه
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
شما باید از داخل چک کنی کامل پاک باشی اصلا ترشح نداشته باشی بتونی غسل کنی و روزه بگیری تا ده روز کامل حیض هست
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
تا10روز لک بیادهم حیضه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
اگ از10روزبیشتربشه استحاضه میشه ک اگ خونی ک میاد کم باشه روزه صحیحه ولی اگ زیادباشه مثلا اندازه ی ی انگشت کثیف شه پوشکت میشه متوسطه ک باید یکبارصب قبل از اذان صبح غسل استحاضه بذاری و روزه توبگیری اما اگ زیاد مثل پریودی باشه باید براهر اذان ی غسل بذاری تا روزه صحیح باشه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...