2777
2789
عنوان

عید امسال😡😡🥴🥴

241 بازدید | 14 پست

اصلا عید امسالو دوست ندارم 

نه مسافرتی هست نه مهمونی نه عیدی 🙁🙁🙁

برنامتون چیه سفره هفت سین زیبا و خاصی هم نمیتونم بچینم 

رسمو کاری هست که بشه انجام داد یا چیزای دیگه 

مثلا من پارسال کدو کاشتم که گل داد آخرش

شمع شناور ساختم و ...ولی امسال هیچ ایده و حسی ندارم😕

مجردم🥴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من عید تولدمه دلم میخواد برم تو کما بعد عید بیام بیرون دل خوش میخواد این چیزا که ندارم

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
فقط بزور مامانم خونه تکونی کردیم همین😂

اره بخدا از عید همه چیش رفته کاش اینم بره🤧😂

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

من عاشق عیدم، هوای اولای بهار ، شکوفه ها، خونه ها همه تمیز ، با خونه تکونی و تمیز شدن خونه کیف میکنم 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من عاشق عیدم نه به خاطر خرید عید و عید دیدنی به خاطر حالو هواش که هرچقدر دلت میخواد میتونی بخوابی نمیدونم چه کیفی میده فقط واسه همین دوسش دارم حالا این کرونا و دل و دماغ نداشتنه به کنار

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

خیلی بد شده همه چیز☹دلم عید واقعی میخواد

ضمنا فاز افرادی که میگن من اصلا از عید خوشم نمیادو... رو نمیفهمم

عید هرچی باشه نوید اومدن بهار ونو شدن طبیعت وهوای خوب رو که میده یعنی چی از عید بدم میاد

دوستان ب نظرتون برم شمال خونه مادرم عید؟ ی سال ونیمه نرفتم  دلم خیلی تنگ شده.الانم ک کرونا

اگه همش تو خونه بودی و ازخودت مطمئنی برو چرا که نه میتونی حتی یه تست هم بدی با خیال راحت بریولی راهای شمال بستست

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم