2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

121 بازدید | 16 پست

خانوما هفته 8 بارداری ام حالت تهوع های شدید دارم طوری که دوشبانه روزه اب هم نتونستم بخورم 

میشه تجربه هاتونو بگید  چکار میکردید حالتون بهتر میشد   شما تا کی حالت تهوع داشتید

والا خواهر چی بگم. منم مثل شما دلم همش میپیچه و حالت تهوع امونم رو بریده. گاهی خیار با نمک میخورم بهتر میشم. بعد از یکم غذایی که میخورم زود یکم کندر میخورم  لواشک هم خوبه بزاری تو دهنت آروم آروم آب شه... ان شاء الله خدا کمکت کنه 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا خواهر چی بگم. منم مثل شما دلم همش میپیچه و حالت تهوع امونم رو بریده. گاهی خیار با نمک میخورم به ...

کافیع بوی غذا بخوره بهم نابود میشم 

اومدم خونه مامانم    بیچاره صوهرمم گاه خونه مادرش گاه خونه ما

راستی شما سونو تشکیل قلب رفتی؟ من سه شنبه 8 هفته ام پر میشه وقت گرفتم 

عالیع صبرت خیلی خوبه که اون موقع وقت گرفتی   من فردا قراره برم که میشم  7 هفته و 4 روز   البته بچه اولم قلب نداشت خیلی نگرانم

عالیع صبرت خیلی خوبه که اون موقع وقت گرفتی   من فردا قراره برم که میشم  7 هفته و 4 رو ...

منم دل تو دلم نیس هی میگم کاش برای همون فردا میرفتم. 😖 من امروز 7 هفته و 4 روزمه طبق اولین روز آخرین پریودم که حساب میکنم اینطوره. 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خانما من بعد تخمک گذاریم سمت چپ گاهی پهلو گاهی تخمدان درد میکنه و تیر میکشه از اونروز تا الان درده امروز هشت روزه بهتر میشم دوباره درد میکنه 

میتونه از بارداری باشه گرچه دیگه امید ندارم قبلنا خیلی علائم حاملگی داشتم و نبودم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
منم دل تو دلم نیس هی میگم کاش برای همون فردا میرفتم. 😖 من امروز 7 هفته و 4 روزمه طبق اولین روز آخری ...

عه تاریخت تقریبا بامنه که     درخواست دوستی بده بهم    

منم فردا رفتم خبرت میکنم شما ام رفتی خبرم کن

عه تاریخت تقریبا بامنه که     درخواست دوستی بده بهم     منم فردا رفتم خبرت میکن ...

بله درسته من اولین روز آخرین پریودم 1 بهمن بود. شما چطور؟ چشم درخواست میدم❤️