2777
2789
عنوان

نکات اراستگی؟

791 بازدید | 12 پست

به نظرتون چه چیزایی رعایت کردنشون باعث آراستگی یک خانم میشه؟ چه از لحاظ پوست چه از لحاظ پوشش (چادر،مانتو) یا حتی از لحاظ رفتاری؟

شما چه نکاتی رو رعایت می کنید و به نظرتون به اراسته بودن کمک می کنه؟

مرتب بودن ابرو. مرتب بودن موها. عطر خوشبو. حمام رفتن منظم. مرتب بودن ناخن ها خیلی مهمه ک بعضیا اهمیت نمیدن. ست بودن لباس ها.لباس اصلن چروک نباشه.کفش حتما تمیز باشه. پوست هم که هرچی بهتر آراسته تر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای بیرون بری عطر بزن چند ساعت قبل به لباست بوی تندیش بره و یه بوی ملیح و خوب میده

کفشات همیشه تمیز باشه

لباسای پاره پور مد شده نپوش

روسریتو یا شالتو چه چادری چه غیر... مدلای قشنگ ببند

رنگ لباسات بهم بخوره و هارمونی داشته باشه اگه مونوکروم انتخاب میکنی تنالیته ی اون رنگو بپوش اگه دو رنگه اون دو رنگه از سرتا پات تکرار کن

لباسات اتو داشته باشن

چادرت ضد چروک باشه

کیف همیشه داشته باش

عینک دودیت جای مخصوص توی کیفت داشته باشه 

کیفت تمیز باشه

به فصلش جوراب مناسب بپوش

جورابت بو نده و‌پاره نباشه

رفتارم که سنگین باش بخند اما نه با جلب توجه، حرف بزن اما نه با صدای بلند، شاد باش اما جلف نه، 

موقع راه رفتن سرتو بالا بگیر و شونه ها صاف

وقتی منتظری با گوشیت بازی نکن

موقع نشستن پاتو رو پا ننداز

و...

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

میخوای بیرون بری عطر بزن چند ساعت قبل به لباست بوی تندیش بره و یه بوی ملیح و خوب میده کفشات همیشه ت ...

چقد عاااااالی...ممنون...خیلی خوووب بود..به نظرتون همچنین شخصیتی ذاتیه یا میشه آدم در خودش به وجود بیاره؟منظورم با قسمتی که راجع به رفتار بود و گفتین میگم

چقد عاااااالی...ممنون...خیلی خوووب بود..به نظرتون همچنین شخصیتی ذاتیه یا میشه آدم در خودش به وجود بی ...

خواهش❤

یکمش ذاتیه اما بخش عمده ایش شدنیه یعنی اکتسابیه‌ 

قدرت اکتساب از وراثت توی اخلاقیات بیشتره‌ 

شادو سرحال باش اما سنگین

تو صورت آقایون از جهت احترام یه نگاه گذرا بنداز که حواست به حرفش هس اما خیره نه

راحت حرف بزن ساده و صمیمی اما جلفو لوس نه

روسری و شالت یه جوری فیکس باشن وسط خیابون درگیرش نباشی

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

خواهش❤ یکمش ذاتیه اما بخش عمده ایش شدنیه یعنی اکتسابیه‌  قدرت اکتساب از وراثت توی اخلاقیات بی ...

من خیلی آدم خجالتی و رودربایسی داری هستم..نمیدونم چطور اون حد وسط رو نگه دارم..گاهی میترسم از اون ور بوم بیوفتم😅الان شاغل هم هستم توی محیط بیمارستان که محیط به نسبت راحت تری داره نسبت به بقیه مشاغل همین اذیتم می کنه...پس میتونم خودمو تغییر بدم

من خیلی آدم خجالتی و رودربایسی داری هستم..نمیدونم چطور اون حد وسط رو نگه دارم..گاهی میترسم از اون ور ...

اوه بیمارستانا که خیلی راحتن😅😅 منم ژنتیکه رشتم آزمایشگاه ها و بیمارستانا یکم خرابه🤭🤭🤭

علاوه بر این چیزای خوبی که بچه ها گفتن یه چیز دیگه اینکه هیچوقت استایل کلاسیک و مجلسی و اسپرتو با هم قاطی نکن.این خیلی تیپو داغون میکنه

لاک ناخن یا نزن یا همیشه مرتب باشه لب پر نشه.آرایش غلیظ بی کلاسیه.موها حتما شونه زده و مرتب باشه بعضیا فکر میکنن چون حجاب دارن لازم نیست به موهاشون برسن..این اشتباهه

ترجیحا یه ساعت خوب داشته باشه.اورجینال و اصلی نبود ...با قیمت پایینتر ولی با کیفیت و شیک و ساده

کیف یا کفشایی که لوگوی یه برند روشون هستو اصلا نخر مگر اینکه واقعا اورجینال باشن....اینا درمورد تیپ ظاهر بود

در مورد رفتار هم بیشتر موقع ها سکوت و لبخند کار آدمو راه میندازه.و کتاب خوندن باعث میشه دامنه لغاتت بالا بره و بتونی تو جمله هات از کلمات خوب استفاده کنی