2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه شب ....

1048 بازدید | 50 پست

نميام خونه 

ديشب دعوا كرديم نخوابيد كلا هر وقت دعوا ميكنيم نميخوابه ميگه نزاشتي بخوابم نميام خونه سركار ميخوابم 

موضوع دعوا تاپبك قبلم هست 😣 

خسته شدم بخدا 

دلم گرفته 

اگه نيومد شب آژانس بگيرم برم جلو اداره آبروريزي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بر ذهن منحرف لعنت 😑🙂

اسی این چ عنوانیه 😐

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نکنی اینکارو.آبروی خودتو و شوهرتو میبری.چند روز دیگه با هم خوب میشین ولی این کارت از ذهن همکاراش پاک ...

برم ببینم چه غلطی میکنه 

جدیدا بی محبت شده 

درسته کارش شلوغه ولی نبابد مدیریت کنه 

ذهنم منفی میره همش

خدا بهم صبر بده چون دیگه طاقت ندارم

از رو ناچاری

ان شاءالله ک خدا کمکت کنه عزیزم 

ولی نرو ب هیچ عنوان ، اگه هم رفتی بگو تنهایی ترسیدم خوابم نمیبره 

ی روز هم ک حالش خوب بود بشین بحرف بهم دیگه قول بدین ک هیچوقت تحت هیچ شرایطی جای خوابتون رو عوض نکنین چون اینکار فقط باعث میسه ک کدورتا بیشتر بشه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

نه عزیزم نرو

در شان شما نیست اینکار.

پیام بده بگو میترسم بیا خونه اینکار خیلی بده که زن و بچه هاتو تنها میذاری تو خونه میمونی محل کارت.

نیومد هم عیب نداره ولش کن باز عصبی میشه دست بلند میکنه روت.