2777
2789
عنوان

🌷ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات 🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 412 پست
۲۰۰ تا  توروخدا برای یه خانم جوونی ک رفته توی کما دعا کنید😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم من شفاشون 200 صلوات می فرستم الهی به زودی شفای عاجل بگیرن آین 

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
سلام عزیزم من شفاشون 200 صلوات می فرستم الهی به زودی شفای عاجل بگیرن آین 

سلام خواهرم خداخیرت بده انشاالله یه دنیا ممنونم❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم 1240 تا هدیه می کنم الهی همگی عزیزان و شما استارتر عزیز به حاجت دلتون برسید

ان شاالله حاجت رواییتون 🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏

قبول باشه شما و جمع شرکت کننده ها

با اجازه استاتر برای کوچولوی که بستریه و فقط 12 روزه بدنیا اومده دعا کنید جواب آزمایش هاش خوب باشه ممنونم 

100 تا صلوات چون ذکر زیاد برداشتم نمیتونم بیشتر

مامان نازنین و جوونم فوت شده برای شادی روحش صلوات میفرستیدلم براش تنگ شده

سلام ببخشیدمن چجوری بایت ختم صلوات بگیرم دخترمنم مریضه ازتون میخام صلوات ودعاش کنیدشفابگیره ممنون میشم

کاش میشد.بعضی ازفامیلارو.بردمحضرو.طلاق داد.االخصوص فامیل فضولو😜
سلام ببخشیدمن چجوری بایت ختم صلوات بگیرم دخترمنم مریضه ازتون میخام صلوات ودعاش کنیدشفابگیره ممنون می ...

از صلوات بردار 🙏🙏🙏ان شاالله حاجت روا باشی دخترت خوب بشه

@عشقمهشوهرم    

ممنونم گلم تاکی وقت هس؟

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

تاپایان ۱۲۴۰۰۰

باشه عزیزم ۱۰ج تا میفرستم❤

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

باشه عزیزم ۱۰ج تا میفرستم❤

منظورم ۱۰۰ تاس