2777
2789

عزیزم من یه مشکل داشتم چندتا دکتر معروف رفتم ولی فائده نداشت در آخر یه خالم دکتر فاطمه زمزمی مطبش تو صادقیه معرفی کرد واقعا عالی کار بلد و دلسوز وقت میذاره به حرفات گوش میده هر بیمارو شاید نیم ساعت باهاش حرف میزنه و شرح حال میگیره

و برعکس خدا لعنت کنه سوسن ضیایی رو پدر منو درآورد بسیار بی ادب و بی اعصاب و بشدت پولکی

😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر‌فرحناز امینی زهرا نادری که خیلی وش برخورد شوخ طبع

عزیزم تو کدوم رو ترجیح میدی؟ من توی ماه چهارم واقعا دکترم از استرس منو کشته منو فرستاده آمینوسنتز اصن انگار نحسی برام اورده

عزیزم من یه مشکل داشتم چندتا دکتر معروف رفتم ولی فائده نداشت در آخر یه خالم دکتر فاطمه زمزمی مطبش تو ...

تک تک مریضا و ویزیت میکنه؟ کدوم بیمارستان‌ها کار میکنه عزیزم

عزیزم تو کدوم رو ترجیح میدی؟ من توی ماه چهارم واقعا دکترم از استرس منو کشته منو فرستاده آمینوسنتز اص ...

من امینی زایمان کردم 

نادری هم خواهرم چون امینی سنو نداره سخت برام 

فردا پیش نادری وقت دارم وقت سر‌خاروندن نداره ب حدی تو کارش جدیه سال ۹۷جز برترین پزشکای زنان ایران شده سوابقشو بخون

من امینی زایمان کردم  نادری هم خواهرم چون امینی سنو نداره سخت برام  فردا پیش نادری وقت د ...

به راحتی وقت میده؟ کدوم بیمارستان‌ها زایمان میکنه!؟ دستگاه سونوش فقط ضربان قلبه یا پیشرفته هم هست؟ 

من دوتا دکتر بد که تا عمر دارم نمیبخشمشون رو معرفی میکنم و بعد یک فرشته

دکتر شهناز امینی فوق العاده مطب شلوغ و پولکی که هیچی سرش نمیشه و فقط وقتتو تلف میکنه 

دکتر بهناز عطار شاکری دفعه ی اول که میری پیشش فوق العاده خوش برخورد و جذبت میکنه ولی اگه مشکلی برات پیش بیاد ولت میکنه بد برخورد میکنه و حتی از طرف بیمارستان بهش زنگ زدن که مریضت اومده باید اورژانسی بستری بشه گفت حق ندارید بستریش کنید بره خونه و هفته ی بعد که گفتم بیاد

دکتر فرشته ای که میخوام بگم دکتر ژیلا عابدی اصل هستن جون من و بچم رو نجات دادن ساعت۱نصفه شب خودشونو به من رسوندن و پیگیر بودن تا تثبیت وضعیتم تا عمر دارم دعاش میکنم انشالله بهترینا براش اتفاق بیفته

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من دوتا دکتر بد که تا عمر دارم نمیبخشمشون رو معرفی میکنم و بعد یک فرشته دکتر شهناز امینی فوق العاده ...

عشقم کلی ممنونم از محبت و جواب دهیت❤️❤️ مطبش کجاست؟ 

2790
2778
2791
2779
2792