2777
2789
عنوان

شوهر جنیفر لوپز بهش خیانت کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4983 بازدید | 226 پست
خب چون شوهر اون خیانت کرده شوهر ماهم باید الگوش اون باشه و ب ما خیانت کنه؟یا چون جنیفر خیانت دیده ما ...

قرار نیست هر کی هر کاری کرد ازش الگو بگیرید 

در ضمن جنیفر هم نگفته عیب نداره اونم جدا شده 

منظور اینه که اگر بهتون خیانت شد فکر نکنید فقط شمایید و خودتونو ببازید در عوض قوی باشید 

نشینید دلیل بیارید ک شاید من کم گذاشتم ک اینطوری شد 

قطعا طرف لیاقت نداشته 

چون کسی ک از نظر هیکل و زیبایی بار ها مورد تایید همه دنیا بوده هم بهش خیانت شده 

پس.....

#خیانت#‍ دلیل نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این جنیفر یه فامیل حسود داشته که براش طلسم نوشته.چون نصف شوهرا و نامزداش بهش خیانت کردند.

بچه ها به خدا خیلی خوبید شماها😂😂😂

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
دختر جنیفر لوپز کیه خالص کک ومک تو ایران اگه بزارن جنفیر لوپزهایی هستن حوری ولی بیچاره ها شانس نداشت ...

کک ومک تو آمریکا و اروپا اصلا چیز بدی نیست و حتی لزومی نمیبینن کاورش کنن مثه مگان عروس سلطنتی انگلیس که حتی روز عروسیش،کک ومکش رو کاور نکرده بود 

واقعا راسته میگن خوشگلا شانس ندارن اخرشم خودم باید جنیفرو بگیرم خوشبختش کنم بوخودا

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

همش زیر سر مادر شوهر عفریته ای 😂😂جنیفره😂😂

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
به خدااا یه جوری میگن جنیفر قیافه نداره اصن جیگرم کباب شد     پس کی قیافه داره؟🤨 اینجا ...

منم همچنین

قیافه اوتادی و ضیغمی و افسانه پاکرو و... خوبه اما از نظر من واسه یه بازیگر یا خواننده یا رقصنده چهره اولین مورد نیست پس ترجیح من توبازیگرهای ایرانی هدیه تهرانی،لعیا زنگنه،سحر دولتشاهی و...

که بازیشونو دوست دارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔