ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چند بار لیلا اوتادی تواییران فقط جایزه گرفته؟؟؟دنیا به کنار
اما جنیفر جایزه هاش چند تاست؟؟؟
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
به نظر من علت طلاق خانوما اینه که موهاشونو با جوراب شوهراشون نمیبندند... بوی آقاشون همیشه همراهشون نیس😂😂
بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳
بله عزیزم . فقط صداش نشنیدم. جنیفر انگار تازه از مزرعه اومده ولی لیلا اوتادی شیک و خوشگل با کلاس . خوشگل نه هااا خوششششگللل😍 یعنی سلیقه ایم که حساب کنی لیلا واقعا زیباییش انکار ناپذیره
ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍 قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
آره😐 لیلا اوتادی خیلی خاص و باکلاس ولی شکل جنیفر زیادن انصافا . این همه دخترای خوش اندام داریم. همی ...
الان بالاتر گفتم
فقط بازیگریه جنیفر صدتا به اوتادی میارزه ها
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔